Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 15 januari

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

STVV - KRC Genk

Pascal N.: "Een match in de top 6 van het klassement, waarin STVV heel graag zijn plaats gaaf zal willen houden. Genk van zijn kant zal zijn goeie vorm moeten verderzetten om een comfortabele voorsprong te namen voor de eindfase... Een gelijkspel lijkt voor de hand te liggen, maar Genk is echt wel sterk op dreef. Ik voorspel een nipte winst voor Genk met 0-1."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 0-1' en win 72,50 euro!

Yilmaz K.: "STVV staat mooi geplaatst in de competitie, en ontmoet nu Genk, dat twee gelijke spelen noteerde in zijn laatste twee confrontaties. Ondanks het vormpeil van Genk denk ik dat STVV het in eigen huis zal halen. Dit wordt een match met goals die van levensbelang zullen blijken."

Zet nu 10 euro in op 'STVV' en win 52,50 euro!

Wed nu op STVV - KRC Genk!

Real Madrid - Sevilla

Kenneth J.: "Real Madrid zit nog steeds in het slop en het krijgt het sterk spelende Sevilla op bezoek. Ik verwacht een overtuigende winst van Sevilla nadat ze vorige wedstrijd thuis tegen Atlético met een gelijkspel genoegen moesten nemen. Real zal dus een zware avond tegemoet gaan."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 1-2' en win 120 euro!

Wed nu op Real Madrid - Sevilla!

Arsenal - Chelsea

Anthony D.: "Arsenal - Chelsea wordt een topper voor de topplaatsen in het klassement. Dit is ook een grote Derby van Londen! Beide ploegen moeten winnen om hun kansen op prijzenplaatsen te verzekeren. Arsenal rekent op Aubameyang, en Chelsea zal op Hazard bouwen. Beide spelers zijn in bloedvorm."

Zet nu 10 euro in op 'Arsenal' en win 29,50 euro!

Zet nu 10 euro in op 'Chelsea' en win 23,50 euro!

Wed nu op Arsenal - Chelsea!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx