Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 23 mei

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Sporting CP - Porto

Robin O.: "Mijn pronostiek voor Sporting CP - Porto is 2-1. Beide ploegen zijn goed bezig en komen sterk voor de dag, maar Sporting CP zal de energie vinden om de overwinning binnen te halen!Mijn pronostiek voor Sporting CP - Porto is 2-1. Beide ploegen zijn goed bezig en komen sterk voor de dag, maar Sporting CP zal de energie vinden om de overwinning binnen te halen!"

Zet nu 10 euro in op 'Juiste uitslag: 2-1' en win 140 euro!

Wed nu op Sporting CP - Porto!

RB Leipzig - Bayern Munich

Eveline B.: "Leipzig verloor zijn nu al 3 keer op rij, en Bayern zal graag een nieuwe beker van Duitsland in de kast willen hebben, naast de kampioenenbeker. Ik voorspel een overwinning voor Bayern met 1-2 in Berlijn."

Zet nu 10 euro in op 'Juiste uitslag 1-2' en win 82 euro!

Wed nu op RB Leipzig - Bayern Munich!

Barcelona - Valencia

Samy T.: "Ik denk dat het 3-1 wordt voor Barcelona. Het zal de dubbel willen, en heeft ook een zekere Messi in de rangen."

Zet 10 euro in op 'Juiste uitslag: 3-1' and win 120 euros!

Wed nu op Barcelona - Valencia!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx