Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 13 maart

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

RB Leipzig - Bayern München

Roy D.: "RB Leipzig lijkt het de laatste weken wat moeilijker te hebben. Zo wist het maar 1 keer te winnen in de laatste 5 wedstrijden. Bayern München daarentegen gaat weer moeiteloos door het seizoen, en heeft nu al een voorsprong van 20 punten op de nummer twee in de stand. Tegen RB Leipzig zal de situatie niet anders zijn, al verwacht ik wel dat Timo Werner op zijn minst een doelpuntje kan maken voor RB Leipzig. Maar Lewandowski zal voor Bayern Munchen de doorslag geven, mijn voorspelling is 1-3."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 1-3' en win 117,60 euro!

Wed nu op RB Leipzig - Bayern München!

OGC Nice - Paris Saint-Germain

Matti Vets.: "Kan PSG na een 3-0 in de heenronde terug een overwinning boeken uit bij Nice en zo weer wat verder uitlopen op Monaco? Zo zou het al zo goed als zeker zijn van een titel. Ik denk dat dit bijna een zekerheid is, en voorspel een 1-4-overwinning voor PSG."

Zet 10 euro in op 'Correcte Score: 1-4' en win 148,60 euro!

Wed nu op OGC Nice - Paris Saint-Germain!

Barcelona - Athletic Bilbao

Lesley D.: "Klinkende overwinning voor het dit seizoen nog ongeslagen Barcelona tegen een Bilbao dat het toch ook wat meer van zijn thuismatchen moet hebben. Dit wordt een heersende partij van wederom Lionel Messi op het grote plein van de Catalanen zelf. Daardoor zeg ik 3-0 met een scorende Messi."

Zet 10 euro in op 'Correcte Score: 3-0' en win 63,50 euro!

Wed nu op Barcelona - Athletic Bilbao!

Vermenigvuldig je inzet met meer dan 19.74 dankzij Tom Boon!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx