Wedtips van de Community-Ambassadeurs – 20 juni

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!
 

Nieuw-Zeeland - Portugal

Lukki W.: "Afgaand op de afgelopen wedstrijden van dit jaar heeft Portugal al bewezen om mooie eindscores op het bord te kunnen zetten. Voor mij zijn de Portugezen meer overtuigend dan het elftal van New Zealand. Daarom mijn pronostiek: een overtuigende 0-2."

Zet 10 euro in op 'Correcte Score: 0;2' en win 43,60 euro!

 

Duitsland - Kameroen

Emeline M.: "Duitsland verloor nog maar één enkele wedstrijd sinds juli 2016. Zal die Mannschaft nog een overwinning aan zijn palmares toevoegen? Of kunnen de Ontembare Leeuwen van Kameroen de Duitsers verrassend verslaan? Ik voorspel een duidelijke winst voor Duitsland, zonder tegendoelpunt. 6-0!"

Zet 10 euro in op 'Totalen: Over 5.5' en win 77,20 euro!

 

Chili - Australië

Ersin S.: "Een heerlijke wedstrijd met klasse van spelers zoals Alexis Sanchez. De aanvaller zal zich willen bewijzen, maar dat wordt niet makkelijk zijn tegen de sterke Socceroos met toppers als Tomi Juric."

Zet 10 euro in op 'Gelijkspel' en win 46,50 euro!Vermenigvuldig je inzet met meer dan 23.59 dankzij Tom Boon!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx