Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 13 november

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Nederland - Frankrijk

Jason M.: "Moeilijk deze match te voorspellen met een juiste eindstand. Ik zou geneigd zijn om voor +2,5 goals, of beide ploegen scoren, te gaan. Nederland heeft honger, en Frankrijk wil blijven doorgaan op zijn positieve elan van het wereldkampioenschap."

Zet nu 10 euro in op 'Gelijkspel & Totalen Over 2.5' en win 102,50 euro!

Wed nu op Nederland - Frankrijk!

Engeland - Kroatië

Roby A.: "Na het gelijkspel in de Nations League en de verloren halve finale op het WK gaat Engeland zeker deze wedstrijd voor eigen publiek willen winnen. Kroatië, dat in een mindere periode zit, zal volgens mij geen kans maken, en dus gaat Engeland deze wedstrijd met gemak winnen."

Zet nu 10 euro in op 'Multiscores: 2-1, 3-1 of 4-1' en win 46,50 euro!

Wed nu op Engeland - Kroatië!

Zwitserland - België

Kristoff G.: "De Zwitser maken weinig kans tegen de Belgen. Ik zie niet één, niet twee, maar drie snelle goals van Lukaku."

Zet 10 euro in op 'België' en win 20,50 euro!

Wed nu op Zwitserland - België!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx