Tips van Leo Van der Elst’s en de Community-Ambassadeurs – 18 januari

Onze ambassadeur Leo Van der Elst deels elke week zijn pronostieken en tips! Vanaf nu staan onze Community Ambassadors hem bij met hun eigen inzichten op de wedstrijden die we uitkozen.
 

KAA Gent – Sporting Charleroi:

Leo Van der Elst: “Het zal interessant zijn om te zien wie sterker terugkomt uit de winsterstop. Gent won 8 van zijn 10 thuiswedstrjiden en ik denk dat ze het ook wel van Charleroi zullen halen! 2-0-overwinning voor de Buffalo’s!”


 Tijs V.E: “Voor AA Gent zijn de drie punten broodnodig met het oog op Play Off 1. Het zal echter niet gemakkelijk worden tegen de troepen van Felice Mazzu – ook wel gekend als het zwarte beest van AA Gent. Toch geef ik de Buffalo’s in eigen stadion het meeste kans om met de overwinning te gaan lopen, en zo de zesde plaats van de Carolo’s over te nemen. 2-1!”

Zet 10 euro in op een 2-1-overwinning voor KAA Gent en win 76,20 euro!

Manchester City – Tottenham Hotspur:

Leo Van der Elst: “Kevin De Bruyne en co zullen hard moeten terugslaan na het rampzalige 4-0-verlies tegen Everton. Ze komen uit tegen een de Spurs, dé ploeg in vorm in de EPL, en die lijken momenteel niet van plan te verliezen. Gelijkspel hier!”

Zet 10 euro in op ‘Gelijkspel en Beide Scoren: Ja’ en win 44,40 euro!


 


Jeffrey B: “Dit wordt een gelijkspel. Beide ploegen spelen aanvallend voetbal en mooi voetbal. De Spurs zitten aan een mooie reeks momenteel. Manchester City thuis is een ander verhaal voor de Spurs, maar ik zie de Spurs niet verliezen tegen City.”

Zet 10 euro in op een ‘Gelijkspel’ en win 36,30 euro!

Juventus - Lazio:

Leo Van der Elst: “Lazio is eindelijk terug om de top van de Serie A uit te dagen! Ik zie Juventus evenwel geen puntenverlies lijden na hun nederlaag tegen Fiorentina vorige week. Tot nog toe won de Oude Dame 10 op 10 wedstrijden in het Juventusstadion! Winst voor Juve.”

Zet 10 euro in op ‘Juventus en Totaal Aantal Doelpunten Minder dan (2.5)’ en win 35,30 euro!
Ersin S: “Juventus verloor dit seizoen thuis nog tegen niemand, dankzij een sterke verdediging en mooi aanvallend voetbal. Het zal moeten blijven vechten voor de titel. Higuain zal zichzelf wel bewijzen als topspits die makkelijk kan afmaken.”

Zet 10 euro in op een 2-0-overwinning voor Juventus en win 64,40 euro!


Vermenigvuldig je inzet met meer dan 53.2 dankzij Tom Boon!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx