Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 20 maart

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Engeland - Tsjechië

Kristof V.: "Deze twee ploegen houden makkelijk de nul. Engeland zal koste wat het kost de punten thuis willen houden. Mijn voorspeling: een nipte overwinning van Engeland, 1-0."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte' Score: 1-0' en win 50 euro!

Tijs V.: "Het zal de derde ontmoeting uit de geschiedenis worden tussen deze twee landen. Het vizier van de Engelse spitsen, met onder andere Sterling, staat de laatste weken op scherp. Ik voorspel dat in deze EK-kwalificatiematch de 3 punten in het Wembleystadion blijven."

Zet nu 10 euro in op 'Engeland & beide teams scoren: Ja' en win 38 euro!

Wed nu op Engeland - Tsjechië!

Cyprus - België

Pascal N.: "België kan zich geen fouten veroorloven in deze al bij al makkelijke poule, maar een verrassing van een ploeg die boven zichzelf uitstijgt kan altijd, vooral thuis. De tweede plaats is nog ongeslist. Ik voorspel een overwinning voor de Belgen: 0-1."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 0-1' en win 68 euro!

Peter D.: "Met de prestaties van onze Belgen de laatste jaren zou je denken dit zal geen probleem zijn, maar... Kleintjes bestaan tegenwoordig al een tijdje niet meer. Daarom denk ik dat het geen walkover zal worden. Achteraan denk ik aan concentratie verlies waardoor Cyprus zal scoren en zelf moeten we er toch 3 kunnen scoren. Dus mijn pronostiek: 1-3."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 1-3' en win 110 euro!

Wed nu op Cyprus - België!

Nederland - Duitsland

Sergiu A.: "Wat een spannende wedstrijd, dit Nederland tegen Duitsland! Ik denk dat dit zal lopen zoals we allemaal wel verwachten: beiden zullen scoren met samen meer dan 3,5 doelpunten."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 3-2' en win 250 euro!

Wed nu op Nederland - Duitsland!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx