Wedtips van de Community-Ambassadeurs – 17 augustus

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!
 

Bayern München – Bayer Leverkusen

Loic L.: “Hoewel ze voor de start van het seizoen alles behalve indrukwekkend waren, blijft Bayern München Bayern München. Deze wedstrijd moeten ze winnen, zeker thuis. Mijn voorspelling: 3-1.”

Zet 10 euro in op ‘Correcte Score: 3-1’ en win 104 euro!

 

Deportivo La Coruna – Real Madrid

Martial C.: “Het grote Real verplaatst zich naar het veld La Coruna, waar het sinds 2008 niet meer verloren heeft. Ze wisten deze ploeg de laatste 9 keer te verslaan en ik zie niet in waarom het deze keer anders zou zijn. Ik zie deze match eindigen op 1-3.”

Zet 10 euro in op ‘Correcte Score: 1-3’ en win 103,90 euro!

 

Tottenham Hotspur - Chelsea

Patrick V.: "Al onmiddellijk een topper op de 2de speeldag mét heel wat Belgen. Na de blammage van Chelsea vorig weekend zijn de mannen van Conte uit op revanche. Dit zal echter niet eenvoudig zijn tegen de Tottenham-brigade die met een degelijke prestatie op de 1ste speeldag de punten gaan rapen is op verplaatsing. 1-1 zou een logische uitslag zijn, tenzij Harry Kane het laatste woord heeft/neemt !”

Zet 10 euro in op ‘Correcte Score: 1-1’ en win 63,40 euro!Vermenigvuldig je inzet met meer dan 31.79 dankzij Tom Boon!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx