Wedtips van de Community-Ambassadeurs – 22 februari

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!
 

Club Brugge – Zulte-Waregem:

Valere G: “Een echte West-Vlaamse confrontatie tussen de huidige kampioen en een heel goede uitdager! Zulte-Waregem kan vrijuit spelen , Club Brugge kan het daarentegen moeilijk hebben met de druk om het thuispubliek tevreden te stellen. Ik ga voor een verrassing en zie Zulte-Waregem winnen met 1-2.”

Zet 10 euro in op ‘Correcte Score: 1-2’ en win 190 euro!

 

Manchester United - Southampton:

Florian C: “Manchester United is aan een indrukwekkende reeks bezig. Southampton is een team dat steeds gevaarlijk is voor de top van de competitie, maar er staat enorm veel op het spel voor Manchester. Eenvoudig zoals velen lijken te denken wordt het volgens mij niet, maar ik denk wel dat ze een nieuwe trofee zullen veroveren voor hun verzameling.”

Zet 10 euro in op ‘Correcte Score: 1-0’ en win 56 euro!Vermenigvuldig je inzet met meer dan 62.85 dankzij Tom Boon!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx