Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 18 september

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

KAA Gent - Club Brugge

Benoît C.: "STVV was nog te sterk voor Gent de vorige keer, wat tot een eerste thuisnederlaag leidde voor de Buffalo's. Ze zullen dus geen tweede keer willen verliezen. Club Brugge kan nog moe zijn van zijn Champions League-wedstrijd tegen Dortmund, dus Gent zou dat kunnen uitbuiten voor een nipte overwinning. 2-1, denk ik."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 2-1' en win 80 euro!

Wed nu op KAA Gent - Club Brugge!

RSC Anderlecht - Standard Luik

Nicolas M.: "Standard bezoekt Anderlecht voor wat zeker een sterke wedstrijd wordt! Beide zijn nog op zoek naar de beste vorm, dus ik denk dat ze elkaar in evenwicht zullen houden. Dit kan dus wel eens een gelijkspel zijn, met goals aan elke kant, dus 1-1."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 1-1' en win 55 euro!

Wed nu op RSC Anderlecht - Standard Luik!

Cercle Brugge - KRC Genk

Anthony A.: "Cercle Brugge tegen KRC Genk : een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Voor Cercle is het van belang om zich te handhaven en een rustig seizoen te spelen. Voor Genk, dat Europees speelt en titelkandidaat is, is de winst het belangrijkste, gezien het potentieel in de ploeg. Ik zie Genk dit dus winnen."

Zet 10 euro in op 'Correcte Score: 0-3' en win 107,50 euro!

Wed nu op Cercle Brugge - KRC Genk!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx