Wedtips van de Community-Ambassadeurs – 25 april

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!
 

AS Roma - Ss Lazio

Nicolas W.: "Lazio is altijd al de tweede ploeg van Rome geweest, maar het staat wel vierde en is dus geen lachertje. AS heeft wel de geschiedenis en het thuispubliek mee in deze derby. Het zal niet makkelijk zijn, maar AS Roma zal nipt winnen."

Zet 10 euro op een 1-0 overwinning voor Roma en win 95 euro!

 

Tottenham - Arsenal

Benjamin N: "Tottenham werpt zich opnieuw volop in de Premier League-titelstrijd, nu Chelsea verloor op Old Trafford. Ik denk dat Arsenal in een neerwaartse spiraal zit, dus een overwinning voor Tottenham lijkt logisch: 2-0."

Zet 10 euro op een overwinning Tottenham met 2 duidelijke doelen en win 53,60 euro!

 

OGC Nice - Paris St.-Germain

Laurens D: "Twee topploegen die beiden geen steek mogen laten vallen met het oog op het kampioenschap. Nice heeft het thuisvoordeel, maar in de topmatchen zie ik PSG de bovenhand nemen. 1-2 voor PSG."

Zet 10 euro op een 1-2 overwinning voor PSG en win 75,50 euro!Vermenigvuldig je inzet met meer dan 70.23 dankzij Tom Boon!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx