Wedtips van de Community-Ambassadeurs – 11 oktober

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Liverpool – Manchester United

Mick L.: “Dit is ware klassieker in de EPL. Liverpool won al even niet meer van Manchester United. Het kan misschien wel goed weerwerk bieden, maar ik denk niet dat het deze keer kan winnen, met Big Rom Lukaku in de spits bij Manchester United. Iets als 1-3 lijkt waarschijnlijk!”

Zet 10 euro in op ‘Ruststand/Eindstand: Gelijk/Manchester United’ en win 62,30 euro!

Atlético Madrid – Barcelona

Axel C.: “Mijn pronostiek voor Atlético - Barcelona is 0-2 want Barcelona heeft tot nu toe een perfecte start, en volgens mij zal Atlético niet in staat zijn om Barcelona voldoende af te houden.”

Zet 10 euro in op ‘Correcte Score: 0-2’ en win 145,70 euro!

AS Roma – SSC Napoli

Robin V.: “Napoli is tot nu toe een echte doelpuntenmachine en reist met vertrouwen naar het veld van AS Roma. De ploeg van Dries Mertens heeft een perfect rapport van 21 punten uit 7 matchen tot nu toe. AS Roma is de laatste weken evenwel aan een sterke reeks bezig onder het leiding van Radja Nainggolan en clubtopschutter Edin Dzeko. Van de laatste 5 thuiswedstrijden won AS Roma er maar liefst 4. Winst voor AS Roma geeft een mooie quotering @2.84!”

Zet 10 euro in op AS Roma en win 28,40 euro!Vermenigvuldig je inzet met meer dan 39.8 dankzij Tom Boon!Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx