Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 12 december

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Manchester City - Tottenham Hotspur

Steven G.: "City is al een jaar thuis ongeslagen in de competitie en hun laatste gelijkspel dateert van 21 augustus 2017. Tottenham is nu aan een mindere reeks buitenhuis bezig: het behaalde slechts 4 op 15 in de laatste 5 uitwedstrijden. Wegens de blessure van Alderweireld zie ik City minstens 2 goals maken."

Zet nu in op 'Winstmarges: Manchester City 2' en win 46,20 euro!

Wed nu op Manchester City - Tottenham Hotspur!

Club Brugge - RSC Anderlecht

Richie L.: "2-0-winst voor Brugge. Dit jaar is Anderlecht nogal zwak, en de Bruggelingen zullen de kans niet laten schieten om de kloof met de achtervolging uit te diepen."

Zet 10 euros in op 'Correcte Score: 2-0' en win 84,60 euro!

Wed nu op Club Brugge - RSC Anderlecht!

Barcelona - Deportivo La Coruña

Tim D.: "Voor de wedstrijd Barcelona - Deportivo voorspel ik een ruime zege van Barcelona, dat na enkele mindere seizoenen terug door la Liga raast! Met een tegenstander die net boven de degradatiezone staat verwacht ik een uitslag van 4-1."

Zet 10 euro in op 'Correcte Score: 4-1' en win 110 euro!

Wed nu op Barcelona - Deportivo La Coruña!Vermenigvuldig je inzet met meer dan 28.04 dankzij Tom Boon!Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx