Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 10 juli

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Finale van het international toernooi

Fabrice L.: "Oké, ik voorspel België tegen Kroatië in de finale. Zeker en vast niet de finale die iedereen in gedachte had bij de start van het toernooi! Dit kan wel eens een bittere strijd op het middenveld worden om de bal naar de aanval te krijgen, met Hazard en De Bruyne tegen Modric en Rakitic."

Zet nu 10 euro in op 'Finalisten: België / Kroatië' en win 44 euro!

Wed nu op het internationaal toernooi!

Wedstrijd voor de derde plaats

Ruben B.: "Mijn keuze gaat uit naar Kroatië – Frankrijk voor de strijd om de derde plaats. Het zal ongetwijfeld interessant zijn hoe deze twee zullen vechten om een derde plaats!"

Zet 10 euro in op 'Finalisten: België / Engeland’ en win 33 euro!

Wed nu op het internationaal toernooi!

9e etappe van de Ronde van Frankrijk

Romain M.: "Deze etappe in de Ronde van Frankrijk brengt de renners van Arras naar Roubaix door Noord-Frankrijk, met meer dan 20 kilometer over kasseien. Dit is een kolfje naar de hand van Philippe Gilbert van Quick-Step Floors!"

Zet 10 euro in op 'Ronde van Frankrijk Team van Winnaar: Quick-Step Floors' en win 660 euro!

Wed nu op de Ronde van Frankrijk!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx