Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 22 mei

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Vfl Wolfsburg - Olympique Lyonnais

Cédric L.: "Tessa Wullaert en haar collega's konden tot nu toe elke wedstrijd in de eindronde minstens 1 keer scoren, terwijl Lyon vooral uitblonk in het verdedigen. Toch denk ik dat het nu Wolfsburg is die zijn netten zal schoonhouden en zijn reeks zal verderzetten. Daarom wed ik 1-0 in het voordeel van Wolfsburg."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 1-0' en win 98,10 euro!

Wed nu op Vfl Wolfsburg - Olympique Lyonnais!

Real Madrid - Liverpool

Jonathan D.: "De man van het seizoen, Mohammed Salah was samen met zijn spitsbroers Mané en Firmino het beste trio van de wereld. Maar kunnen zij het ook tegen het grote Real Madrid? Ik denk dat Sergio Ramos de baas zal zijn over Salah en CR7 de doelpunten aan de andere kant binnentrapt. 0-2!"

Zet 10 euro in op 'Correce Score: 0-2' en win 193,90 euro!

Tom O.: "Liverpool zit onverwacht in de Champions league finale, maar zal er alles aan doen om te winnen tegen Real Madrid. Dit weekend heeft Real Madrid eindelijk nog eens de 0 kunnen houden, dit was al geleden van begin maart. Ik verwacht dus zeker dat Liverpool een goal zal maken. Salah maakte 6 goals in zijn laatste 8 wedstrijden dus: Salah scoort minimum 1 goal."

Zet 10 euro in op 'Beide teams scoren: Ja & Totalen Over 2.5' en win 85,10 euro!

Wed nu op Real Madrid - Liverpool!

Grote Prijs van Monaco

Anicai S.: "Ik denk dat Lewis Hamilton deze race gaat winnen."

Zet 10 euro in op 'Winnaar: Lewis Hamilton' en win 33,50 euro!

Tom O.: "Bij Red Bull gaat het niet zoals ze hadden gehoopt. Met Verstappen die toch wel al erg veel brokken heeft gemaakt, zal het weer vuurwerk zijn in de smalle straatjes van Monaco. Ricciardo doet er alles aan om goede resultaten te halen en rijdt momenteel ook beter dan Verstappen. Daarom denk ik: Ricciardo eindigt voor Verstappen."

Zet 10 euro in op 'Winnaar: Daniel Ricciardo' en win 57,50 euro!

Wed nu op de Grote Prijs van Monaco!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx