Wedtips van de Community-Ambassadeurs - 16 october

De winnaars van onze Facebookwedstrijden van de week krijgen nu de kans om hun eigen inzichten te geven op de wedstrijden die wij uitkiezen! Ga je akkoord met hun voorspellingen? Als je zelf community-ambassadeur wil worden, dat kan! Neem gewoon deel aan onze Facebookwedstrijden, je kan er zo zelfs een gratis weddenschap mee winnen!

Chelsea - Manchester United

Stéphane H.: "Chelsea is in schitterende doen en is nog altijd onverslagen dit seizoen, met Eden Hazard in de vorm van z'n leven. Manchester United is dan weer uit vorm, en kon laatst maar met moeite winnen van de 19e in de competitie. Ik zie een overwinning met 3-0 voor Chelsea, met Hazard op het scoreblad."

Zet nu 10 euro in op 'Eerste Doelpunt: Eden Hazard en win 46.50 euro!

Wed nu op Chelsea - Manchester United!

Barcelona - Sevilla

Jolien K.: "De club uit Andalusië heeft het nooit makkelijk in Camp Nou. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Ondanks het feit dat de machine van Barça niet loopt zoals voorgaande jaren zal Sevilla toch voor de bijl gaan. Barcelona wint dus met 2-0."

Zet nu 10 euro in op 'Correcte Score: 2-0' en win 90 euro!

Wed nu op Barcelona - Sevilla!

Inter Milan - AC Milan

Chun K.: "Zowel Inter als AC is de laatste weken op dreef, allebei hebben ze topspitsen in vorm, namelijk Icardi en Higuain. Het kan dus alle kanten uit, dus ik gok op 'Gelijkspel + Beide Scoren: Ja'."

Zet 10 euro in op 'Gelijkspel + Beide Scoren: Ja' en win 39,50 euro!

Axel V.: "Ik zie een boeiende partij hier. Het zal een clash worden tussen de 2 Argentijnse spitsen (Icardi en Higuain) die beiden in vorm zijn. Ik zie ze dan ook wel beiden scoren die avond. Mijn gevoel zegt dat Inter de wedstrijd zal winnen, aangezien ik vind dat ze qua team beter samenspelen en dus sterker staan."

Zet 10 euro in op 'Inter Milan + Beide Scoren: Ja' en win 42 euro!

Wed nu op Inter Milan - AC Milan!

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx