De Grand Prix van België komt eraan

Jensen Button
Formule 1 is een sport van vermogen en vaardigheden, van de vastberadenheid en de wil om te winnen. Alle wagens in de Formule 1 zijn extreem krachtig, ze gaan in minder dan 5 seconden van 0 tot 160 km/u. Op zijn zachtst gezegd een fenomenaal voertuig. Deze maand staat de Grand Prix van België in Spa-Francorchamps op het programma.

 
Jensen Button bevalt dit parcours wel, hij won hier namelijk vorig jaar al. Kan de coureur van McLaren dit jaar opnieuw de klus klaren in Spa? We denken dat hij een goede kans maakt, maar het valt af te wachten of hij weet af te rekenen met zijn toch wel sterke concurrenten:
 
- Zijn voormalige ploegmaat Lewis Hamilton heeft net de Grand Prix van Hongarije gewonnen en hij maakt een grote kans om zijn aanval op de ranking van het kampioenschap  verder te zetten als hij in Spa wint.
 
- Fernando Alonso is altijd een gevaar en zijn achterstand is niet enorm, hij moet enkel nog een paar keer winnen wil hij nog een kans maken voor het kampioenschap. De Ferrari van Alonso kan races winnen, maar het is meer een kwestie van wie het het meest wilt. Heeft hij nog wel de nodige drive om te winnen?
 
Spa-Francorchamps, in het oosten van België, is een circuit van 7 kilometer lang, met een totale lengte van 308 kilometer over de hele race. Een ronde duurt ongeveer 1 minuut en 50 seconden. Sebastian Vettel is de recordhouder wat betreft rondetijd, met een tijd van 1 minuut 47,26 seconden, neergezet in 2009.
 
We houden bij goldenpalace.be van de Formule 1 en alle andere sporten. Inzetten op sportevenementen bij goldenpalace.be kan jou een aardig bedrag opleveren. 
 
We hebben een uitgebreid aanbod aan weddenschappen voor de race. Zet jij in op de racer die het best in vorm is of volgens de bookies het meeste kans maakt op het kampioenschap? Plaats jouw inzet vandaag nog op goldenpalace.be.