Ongelofelijke sportweddenschap maakt opa Harry Wilson €150.000 rijker

“Mijn kleinzoon zal op een dag bij het nationale team spelen!”, aldus de grootvader van Harry Wilson wanneer Wilson nog een peuter was. Deze gedurfde sportweddenschap maakte hem €150.000 rijker.

Harry Wilson
De Rode Duivels begonnen de wedstrijd tegen Kroatië, hun grootste concurrent in groep A, als een underdog. De hoofdreden hiervoor, behalve dan het feit dat Kroatië de laatste tijd voetbal van erg hoog niveau speelt, is het feit dat er op Kroatisch terrein moest gespeeld worden. Toch wisten ze die wedstrijd op indrukwekkende wijze met 2-1 te winnen.


Hierdoor leek de vraag ‘op wie moet ik wedden voor de wedstrijd België – Wales’ vrij eenvoudig te beantwoorden. Wales had geen hoop op kwalificatie meer en deed het niet zo goed tegen de betere teams uit groep A. De wedstrijd eindigde echter verrassend in een gelijkstand, waardoor vele fans van sportweddenschappen teleurgesteld achterbleven.

Het zou overdreven zijn om te zeggen dat dit goede resultaat voor Wales deels te danken was aan de bijdrage van Harry Wilson. Begrijp mij niet verkeerd, Wilson is zeker een talentvolle speler. Hij speelt al een tijdje voor Liverpool, waar hij in de U16 en U18-teams goede resultaten heeft neergezet. Op zijn jonge leeftijd van 16 jaar is hij de jongste speler die ooit het veld mocht betreden als lid van het nationale elftal van Wales. Het feit blijft echter dat dit slechts van korte duur en zonder merkwaardige prestaties is verlopen – hij betrad het veld immers pas in de 87e minuut. Maar het was wel voldoende om zijn grootvader €150.000 rijker te maken.

Wanneer Harry slechts 18 maanden oud was, maakte zijn grootvader volgende gedurfde uitspraak: “mijn kleinzoon zal op een dag bij het nationale team spelen!”. Op basis hiervan werd een weddenschap met een inzet van €60 tegen en quotes van 2.500 tegen 1 afgesloten. Nu, 14 jaar later, heeft deze weddenschap hem €150.000 rijker gemaakt! Extra interessant weetje: ook het Engelse team was geïnteresseerd in Harry Wilson. Wanneer die deal zou doorgegaan zijn, had zijn grootvader deze weddenschap naar alle waarschijnlijkheid nooit kunnen winnen!

Wanneer je bij goldenpalace.be op sport wedt, zijn er ook veel weddenschappen op lange termijn beschikbaar. Ze mogen dan wel niet zo extreem zijn als de weddenschap in dit artikel, maar een gedurfde combinatieweddenschap levert nog altijd tot 1.000 keer jouw weddenschap op! 

cookies
adx