Onze meest recente Golden Palace-reclame

Golden Palace
Heb je de nieuwste reclame van Golden Palace al gezien op RTL? Neen? Neem dan zeker eens een kijkje naar de TV commercial-pagina. Wij hebben als kleinigheidje een kleine stortingsbonus op die pagina toegevoegd. We hebben er opzettelijk voor gekozen om deze bonus niet al te zichtbaar te maken op onze website, maar je mag hem natuurlijk gerust delen met enkele vrienden…


We zijn tevreden met het eindresultaat - daarmee bedoelen we niet alleen de reclameclip zelf, maar vooral de hele evolutie eraan voorafgaand die deze clip mogelijk heeft gemaakt. Goldenpalace.be heeft de laatste 12 maanden inderdaad een lange weg afgelegd.

Zoals je misschien wel weet, heeft Golden Palace een ijzersterke reputatie opgebouwd via zijn speelzalen. Hoewel we ons ook op dit gebied steeds ten volle zullen inspannen (wij geloven sterk in het principe ‘stilstaan is achteruitgaan’), heeft de regulatie van online gaming ons toegelaten om ook online spelers onze diensten aan te bieden.

Onze ervaring met offline gaming heeft ons absoluut geholpen om deze stap naar de online wereld zo succesvol te maken, maar het zou niet helemaal waarheidsgetrouw zijn om te beweren dat het altijd even gemakkelijk is geweest. Juist daarom kunnen we echter nog meer tevreden zijn over wat we al bereikt hebben.

Het begon allemaal vrij bescheiden, maar we hebben nu o.a. 40 online casinospelen, waarvan Ramses Dice de laatste toevoeging is, de toevoeging van sportweddenschappen op goldenpalace.be is een succes geworden en ook met online poker is het goed gesteld. Al deze elementen samen maken goldenpalace.be DE ‘place to be’ voor online gaming, wat mooi in beeld wordt gebracht in deze reclame.

Uiteraard zijn we niet aan het eindpunt van onze planning aangekomen – er zijn nog heel wat meer nieuwigheden en verbeteringen gepland, dus breng ons regelmatig een bezoekje!

Marketing and Business Unit Manager

cookies
adx