Roulette voor beginners

Of je je nu James Bond waant of eerder een echte gangster, er is geen enkel ander spel dat zo spannend is als roulette. Jouw keuze waar de fiches te plaatsen beslist of je een grote prijs wint of al je fiches kwijtraakt.

Het roulettewiel

Vandaag de dag telt de wereld meer dan 5.000 roulettetafels. Het roulettewiel, dat 560mm in diameter is, is na zijn uitvinding vrijwel niet veranderd. Er zijn veel verschillende vormen van roulette, waarvan de bekendste de Amerikaanse, Franse en Engelse varianten zijn. De Europese roulette heeft 38 vakjes met de cijfers 1-37 en een nul. Het Amerikaanse rad heeft 38 vakjes met twee nullen en dit is het enige verschil in hoe het spel er uitziet, hoewel er ook verschillen zijn in de inzetten die je kunt maken.

Basisspel

Roulette wordt met minimaal één en maximaal 8 mensen gespeeld. Elke speler heeft een aparte kleur fiches. Dit voorkomt verwarring rondom de tafel. Als je bij goldenpalace.be roulette speelt, heb je de tafel altijd voor jou alleen. Als je besluit dat je genoeg gewonnen of verloren hebt, dan neem je jouw fiches terug mee, die je vervolgens voor echt geld kunt inruilen.

Online Roulette

goldenpalace.be wil ervoor zorgen dat je zo een leuk mogelijke roulette-ervaring hebt. Onze online roulette heeft een ultrarealistische balbeweging die op de bewegingen van een echt roulettewiel is gebaseerd, bovendien kun jij zelf het tempo van het spel bepalen. Het grootste voordeel van online roulette is dat je het vanuit het comfort van eigen huis kunt spelen.

Door online roulette te spelen, heb je de kans om zelf dit luxueuze spel te ervaren op eender welk tijdstip dat voor jou uitkomt. 

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx