Tennis US Open in New York vanaf 26 augustus

Andy Murray wins US Open
De US Open in New York is een van de grote Grand Slam tennistoernooien. Er zijn in het verleden geweldige kampioenen geweest, maar de laatste groeiende ster aan het firmament is niemand minder dan Andy Murray, die heeft bewezen een constante bedreiging te zijn voor de andere hooggeplaatsten. Hij won de vorige US Open, waarin hij Novak Djokovic versloeg na een bijzonder spannende finale.

 
De US Open van dit jaar lijkt erg spannend te gaan worden. Murray en Djokovic zijn elkaar de laatste tijd vaker tegen gekomen in finales. Het meest recente voorbeeld is Wimbledon, het spektakelstuk van dit jaar, waarbij Andy Murray het kampioenschap binnenhaalde. Hij heeft zichzelf in het afgelopen jaar bewezen door twee Grand Slams te winnen.
 
Hardcourt als ondergrond en een speelschema in het midden van de zomer in New York mogen, als het te heet wordt, geen problemen opleveren wat betreft prestaties van deze spelers, want de oppervlakte van de ondergrond in Wimbledon bereikte 45 graden.
 
Roger Federer werd dit jaar al snel uit het toernooi in Wimbledon gewerkt, en velen hebben sindsdien aan zijn toekomst in de sport getwijfeld. De Zwitserse speler van 31 heeft in zijn professionele carrière echter nog veel te geven en het tennis dat hij speelt kan hem, als hij presteert, zeker nog een overwinning opleveren. Vorig jaar nog won hij Wimbledon door Murray te verslaan, dat zegt wel iets.
 
Hier bij goldenpalace.be zijn we grote tennisfans en bieden ook nog verschillende andere inzetten op sportevenementen.