Tips voor Online Blackjack

Blackjack onlineBlackjack is een van de populairste casinogames ter wereld. Roulette is nog altijd het populairste, maar blackjack zit in de lift. Het is een spel waarbij strategie een grote invloed heeft op je resultaten, al kan geen enkele strategie garanderen dat je wint. Daarnaast is de basis ook vrij eenvoudig, wat het spel aanlokkelijk maakt.

Oppervlakkig gezien lijkt Blackjack inderdaad een eenvoudig spel. Je blijft kaarten nemen tot je de waarde eenentwintig nadert. Daar is helemaal niets moeilijk aan. In werkelijkheid is het niet zo gemakkelijk om Blackjack te spelen als een pro. Bijvoorbeeld: is het altijd verstandig om een kaart te vragen als je twaalf hebt? Het antwoord is: meestal wel, maar niet altijd. Als de dealer een vier, vijf of zes toont, pas je. In alle andere gevallen trek je een kaart. De reden? De dealer moet doorgaan tot hij ten minste zeventien heeft. Als hij begint met een zes, is de kans groot dat hij over 21 zal gaan.

Weet wanneer je een goede kans maakt

Als je in elke situatie weet wat je moet doen, kun je een meester worden in Blackjack. Je moeten weten wanneer je kansen groot zijn, en hoe je je winstkansen kan optimaliseren. Soms moet je voor een 'double down' gaan: je oorspronkelijke inzet verdubbelen en één extra kaart vragen. Dat doe je meestal als je tien of elf hebt en de kaart van de dealer  minder is dan jouw totaal.

Je kunt de basisstrategie leren terwijl je je inzet laag houdt. Wanneer je vindt dat je het spel onder de knie hebt en je het spannender wil maken, kun je meer inzetten. Hou altijd een bedrag in gedachten voor je budget en hou je daaraan. Als je geld op is, is het op. Neem altijd je verantwoordelijkheid en zet verstandig in.

Denk je dat je een meester kunt worden in blackjack? Speel dan enkele handen op www.goldenpalace.be.

cookies
adx