Vreemde weddenschappen die een fortuin opleverden

In de afgelopen tien jaar was er een enorme stijging van het aantal sportweddenschappen. Dankzij de introductie van websites om het proces te beheren, is het aantal online sportweddenschappen verveelvoudigd. Wanneer gebruikers online wedden, hopen ze uiteraard het geld dat ze inzetten terug te verdienen en winst te maken. In sommige gevallen zijn er ongelooflijke bedragen gewonnen.

1. De dramatische comeback van Mali

Mali zat in een hachelijke situatie en stond 4-0 achter op Angola. Met slechts 11 minuten te spelen, waren de kansen 1000 tegen 1 voor Mali om nog 4 keer te scoren. Een weddenschap die onmogelijk kon worden gewonnen leek het. Eén moedige kijker zette echter £ 5 (€ 5,80) in op een gelijkspel en hoopte dat Mali zou terugkomen. Door de nerveuze verdediging van Angola werkte Mali doelpunt na doelpunt de achterstand weg. De gelukkige winnaar streek £ 5.000 (€ 5.876) op toen Mali met een eindstand van 4-4 toch nog gelijk wist te komen.

2. De weddenschap van 25.000 tegen 1

Frankie Dettori, jockey op de paardenrennen, pakte in 1996 Ascot in door alle zeven de races te winnen op het evenement. Het leek erg onwaarschijnlijk dat iemand ooit een dergelijke stunt zou waarmaken, wat zich vertaalde in de quotes. Het was een groot risico om die gok toch te wagen, maar Darren Yeats durfde het toch aan. Hij zette £ 59 (€ 69,30) in bij winstkansen van 25.000 tegen 1 en won een ongelooflijk bedrag!  

3. De weddenschap op Xabi Alonso

In 2006 ging Adrian Hayward uit het Verenigd Koninkrijk een weddenschap aan met een erg kleine winstkans. Hij wedde dat Xabi Alonso, middenvelder bij Liverpool, vanaf zijn eigen helft zou scoren ergens in de loop van het seizoen. Hij zette £ 200 in met een winstkans van 125 tegen 1. Alonso scoorde tijdens een FA Cup tegen Luton van een ongelooflijke afstand en bezorgde de man zo £ 25.000.

4. 50 pence worden £ 1.000.000

Eén gelukkige winnaar maakte een combinatieweddenschap op 8 paarden met een kans van 1 op 2.000.000. Een winnaar die de paarden alleen maar koos op basis van hun naam! We zijn zeker dat hij dolgelukkig was toen hij £ 1.000.000 won met een inzet van 50 pence, wie zou dat niet zijn? 

Goldenpalace.be biedt vele weddenschappen aan. Sommige zijn realistisch en sommige weddenschappen zijn buitengewoon, maar ze KUNNEN allemaal worden gewonnen, zelfs met hoge quotes! Wed op jouw sport naar keuze en win tot 1000 keer jouw inzet terug.