Goldenpalace.be updatet zijn beleid naar nieuwe regelgeving

Nieuwe regels zijn van toepassing gegaan in online gaming en sportweddenschappen. Nieuwe richtlijnen zijn uitgevaardigd door de Kansspelcommissie. Een van de doelstellingen van deze nieuwe regels en richtlijnen is het zorgen voor betere bescherming van de spelers. Onder de maatregelen gecreëerd om deze doelstellingen te behalen, is er een ban op bonussen. Het is kansspelaanbieders niet langer toegestaan bonussen van eender welke soort uit te reiken.

Het voorzien van een veilige en verantwoordelijke spelomgeving voor onze klanten is een kernwaarde van Golden Palace, en we zijn toegewijd om te verzekeren dat deze nieuwe regels worden toegepast en effectief opgevolgd. Dit betekent dat welkomstbonussen, eerstestortingsbonussen, gratis spins, VIP-bonussen, Golden Palace Coins, enzovoort, niet langer beschikbaar zijn.

Bonussen die verkregen zijn voor 1 maart 2020 zullen omgezet worden naar echt geld in een verhouding die gelijk is aan de voorwaarden waaraan je voldeed voor 1 maart 2020.

Je mag altijd contact opnemen met ons customer care-team, dat – zoals altijd – zal helpen met een glimlach. Elke bonusaanvraag zal verwijzen naar de informatie die beschikbaar is in deze update. Natuurlijk zullen gebruikersspecifieke vragen, waar van toepassing, correct beantwoord worden. Dat ben je tenslotte gewend van ons customer care-team.

Wat staat er verder te gebeuren bij goldenpalace.be?

Geen zorgen: je zal altijd van dezelfde dienstverlening genieten die je vertrouwt. Have fun, play safe! We geloven sterk dat eender welke verandering die we doormaken uiteindelijk in jouw voordeel zijn. Verwacht meer van ons in de komende maanden. Meer uitdagende spellen van alle soorten. Meer diepgaande analyses van sportevenementen om je te helpen met het maken van slimmere beslissingen voor je weddenschappen. Meer focus op gebruikerservaring in het algemeen. Met dit in gedachte zijn we overtuigd dat ons motto “have fun, play safe” de ideale omgeving om te genieten van onlinecasino en sportweddenschappen zal creëren.