Betbuilder: maak slimmere multibets

Multibets zijn de manier om het maximale uit jouw favoriete sportevents te halen. Wist je dat we ook de optie bieden om op verschillende markten binnen één event te wedden? Dat is wat onze betbuilder-functie doet. Hier lees je alles over hoe je gebruik kan maken van deze feature. Ontgrendel nu het volledige potentieel van sportwedden bij goldenpalace.be!

Bouw jouw eigen bets

Bij reguliere multibets is het aan jou om de uitkomsten te kiezen die je het meest waarschijnlijk acht gezien de kansen in je zoektocht naar de grootste winst. Heb je interessante kansen gezien bij verschillende evenementen of zelfs sporten? Voeg een '1X2'-bet op een sportevent laten we zeggen een voetbalwedstrijd toe aan een 'Totaal Punten: Over/Onder'-bet op een ander sportevent misschien een basketbalwedstrijd, en gooi er een derde 'Correcte Score'-bet op nog een ander sportevent, een tenniswedstrijd, bijvoorbeeld bij. Het ligt allemaal binnen handbereik.

Maar wat als je lekkere kansen ziet op deze markten binnen één event? Dankzij onze betbuilder-functie kan zelf zo'n bet creëren! Bijna alles kan met betbuilder. Er is één beperking: selecties kunnen elkaar niet tegenspreken. Je kan bijvoorbeeld niet op beide teams wedden die dezelfde voetbalwedstrijd winnen in dezelfde bet. Verder kan je elke markt op hetzelfde sportevent combineren. Dit opent het niveau van één event naar het niveau van meerdere bets: profiteer ervan om nu te winnen!

IK ZET NU IN

cookies
adx