BLAST Premier Fall Groups

Bet & win

Zet in op de
BLAST Premier Fall Groups

 

BLAST Premier Fall Groups: laptops te winnen!

Opgelet, Counter-Strike-fans! Met het BLAST Premier Fall Groups-evenement begint op 19 augustus een van de heetste Counter-Strike-toernooien van de zomer. In onze voortdurende inspanningen om esports samen met Kayzr te promoten, hebben we een geweldige promotie voor je: wed op dit evenement om laptops te winnen! Enthousiast om je favoriete esports-evenementen te volgen op een nieuwe laptop? Ontdek het nu!

€1.500 aan laptops om te winnen!

Dankzij onze samenwerking met Kayzr zitten we aan de bron van de fascinerende wereld van esports-entertainment van topklasse! Om te bewijzen hoe serieus we esports nemen organiseren we een wedstrijd waarbij we 3 laptops voor een totale prijzenpot van €1.500 te winnen hebben. Deelname is eenvoudig: plaats een bet van minimaal €5 op een van de evenementen in de BLAST Premier Fall Groups. We zullen na het evenement kijken wie de hoogste multiplier had, en de 3 beste resultaten ontvangen een laptop ter waarde van €500. Ga er nu voor!

Klik hier voor het klassement

Voorwaarden: BLAST Premier Falls Groups promo

1. Om aan deze promotie deel te nemen, moeten spelers ten tijde van de promotie 18 jaar of ouder zijn.

1.1. Om deel te nemen aan het "BLAST Premier Fall Groups-toernooi" op Goldenpalace.be, moeten de spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op de website Goldenpalace.be en de B+ of F+ licentie geactiveerd hebben.

2. Het toernooi begint op vrijdag 19 augustus 2022 en eindigt op zondag 28 augustus 2022. Deelnemers kunnen op het evenement wedden zodra de oddsbeschikbaar zijn op goldenpalace.be.

3. Centraal-Europese tijd (CET) wordt gebruikt om het begin en het einde van elke promotieperiode vast te stellen.

4. Het toernooi bestaat uit het behalen van de hoogste winnende multiplicator tijdens de duur van de E-Sport: BLAST Premier Fall Groups van 19 augustus tot 29 augustus 2022 om één van de prijzen te winnen die in dit toernooi worden aangeboden (zie punt 7). Voor elk winnend ticket ontvangt de speler punten die overeenkomen met de winkans (vermenigvuldiger) vermenigvuldigd met 100. Het eindklassement is gebaseerd op de punten die elke klant (met het beste multiplicatorticket) tijdens het toernooi heeft verdiend. De top 3 in het algemeen klassement aan het eind van het toernooi ontvangt een prijs die overeenkomt met een laptop.

5. Alle winnende inzetten uitsluitend op de BLAST Premier Fall Groups in "SINGLE" of "Multiple" (Live of Pre-Live), met een minimum basisinzet van €5, zullen in aanmerking worden genomen voor de berekening van de punten.

Meervoudige weddenschappen die een andere wedstrijd dan een wedstrijd van de BLAST Premier Fall Groups omvatten, komen niet in aanmerking.

Uitbetalingen en systeemweddenschappen worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van punten.

6.  Berekening van de punten: 

Tijdens de duur van het toernooi (tussen 19 augustus en 28 augustus) worden punten toegekend voor alle winnende tickets die door klanten worden gemaakt. Aan het eind van het toernooi zal het ticket met de beste kansen in aanmerking worden genomen voor het eindklassement.

Voorbeeld:

Klant (x) speelt op de wedstrijd (y) tegen (z) , hij speelt op (y) winst met odds van @2.50. Als y de wedstrijd wint, krijgt de klant 250 punten (de odds van @2.50 vermenigvuldigd met 100). Dezelfde klant speelt een ander ticket op de wedstrijd '(a) tegen (b), hij speelt op de overwinning van (a) met odds van @4.50, als 'a) de wedstrijd wint, krijgt de klant 450 punten (de odds van @4.50 vermenigvuldigd met 100)

Voor het eindklassement krijgt de speler 450 punten die overeenkomen met het ticket met de hoogste vermenigvuldigingsfactor (de hoogste kansen)

7. Prijzen zijn te winnen door de 3 spelers met de meeste punten gedurende het toernooi. (de hoogste vermenigvuldigingsfactor)

- De beste 3 spelers krijgen een laptop. 

7.1 Indien 2 of meer spelers hetzelfde aantal punten hebben aan het einde van het toernooi, zullen zij als volgt beslist worden:

  1. Het aantal gespeelde tickets in het toernooi
  2. Indien de gelijke stand blijft bestaan, zal het totaal aantal gespeelde wedstrijden in het BLAST Premier Fall Groups-Toernooi gebruikt worden om de gelijke stand te doorbreken

7.2 Prijzen gewonnen in het BLAST Premier Fall Groups Toernooi kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

8. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden. 

9. In geval van tegenstrijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Franse versie als de juiste.

10. Het Belgisch recht is van toepassing. De rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd.

11.  Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken onderdelen van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

cookies
adx