• euro 2016 insurance bet
 • promotievoorwaarden

Euro 2016 insurance bet

De kwartfinales gaan deze donderdag om 21.00 uur van start en wij bieden hiervoor dit weekend een speciale insurance bet aan! Claim de code FINAL8 voor je jouw volgende storting maakt, plaats eender welke weddenschap met odds van 1.70 of hoger en het is onmogelijk om met lege handen achter te blijven! Of je wint, of we betalen je weddenschap binnen 24 uur volledig terug (max €40).

Profiteer ervan!

Promotievoorwaarden

 1. Na het gebruiken van deze bonuscode is het niet langer mogelijk gebruik te maken van de bonuscodes GP200 en GPSPORTS.
 2. Spelers moeten de bonuscode FINAL8 invullen en voor ze hun volgende storting maken om van dit aanbod gebruik te kunnen maken. Deze code is slechts geldig tot en met zondag 3 juli 2016.
 3. De geplaatste weddenschap dient een quote van minimaal 1.70 te hebben. Wanneer de eerste weddenschap na het activeren van de bonus een lagere quotering heeft, komt de desbetreffende speler niet langer in aanmerking voor de Insurance bet.
 4. Er is geen maximale inzet voor deze promotie, maar de terugbetaling zal maximum €40 bedragen.
 5. Alle soorten weddenschappen tellen mee voor deze promotie, maar wanneer een speler geld wint met kettingweddenschappen en systeemweddenschappen, zullen deze weddenschappen altijd als gewonnen beschouwd worden, ook wanneer het gewonnen bedrag lager is dan de inzet. Dergelijke weddenschappen komen dan dus niet in aanmerking voor een terugbetaling.
 6. Alle weddenschappen op alle sportieve en niet-sportieve evenementen aangeboden onder de sectie 'sportweddenschappen' tellen mee voor deze promotie.
 7. De terugbetalingen zullen 24 uur na het bekend worden van de resultaten van de weddenschappen terugbetaald worden. 
 8. Indien je jouw weddenschap wint, dan wordt het gewonnen geld als echt geld beschouwt, er zijn met andere woorden geen beperkingen op het vlak van uitbetaling. Indien je jouw weddenschap verliest en deze wordt terugbetaald, wordt het terugbetaalde geld als bonusgeld beschouwt. Onze bonusregels zijn dan van toepassing en het terugbetaalde geld dient dan minstens 5 keer op sportweddenschappen met een minimale quotering van 1.70 (of 10 keer op het casino) ingezet te worden alvorens het kan worden uitbetaald.
 9. Door deel te nemen aan deze promotie verklaren spelers de promotievoorwaarden ervan te aanvaarden. 
 10. De bonusregels van goldenpalace.be, de algemene voorwaarden van goldenpalace.be en de promotiespecifieke voorwaarden zijn allen van toepassing op deze promotie.
 11. Goldenpalace.be behoudt zich het recht eender welk deel van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken aan te passen.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx