• promotie europa league
  • promotievoorwaarden

Promotie Europa League

Deze donderdag is het tijd voor de achtste finales van de Europa League. Sommige van de beste Europese ploegen nemen het die avond tegen elkaar op. Hieronder ook Genk, Anderlecht en Gent, de 3 overgebleven Belgische ploegen!

Voor welk team je ook supportert, dankzij onze promotie kan dit volledig zonder risico! Vul gewoon de code EURO2017 in wanneer je jouw volgende storting maakt om hiervan te profiteren. Jouw volgende weddenschap met een quotering van minstens 1.70 zal dan of winnend zijn, of volledig terugbetaald worden (max €20)!

Maar dat is nog niet alles: voor elk doelpunt dat deze donderdag in de Europa League wordt gescoord, verloten we een gelukkige winnaar die €100 zal winnen! Iedereen die gebruikmaakt van de risk free bet gekoppeld aan deze campagne komt automatisch in aanmerking voor deze verloting.

Promotievoorwaarden

1. De maximale terugbetaling voor EURO2017 bedraagt €20. 

2. Spelers kunnen per storting slechts één bonuscode gebruiken. 

3. Er kan per speler slechts één bonuscode op hetzelfde moment actief zijn. Indien een speler een storting maakt met de bonuscode GPSPORTS en dan een andere storting maakt met de bonuscode EURO2017 zal enkel de bonuscode EURO2017 actief blijven en zal het niet langer mogelijk zijn om gebruik te maken van GPSPORTS. Wanneer een speler de bonuscode EURO2017 gebruikt bij het maken van een storting is het niet langer mogelijk te profiteren van de bonuscode GPSPORTS vermits GPSPORTS enkel geldig is voor het maken van een eerste storting op goldenpalace.be. 

4. De geplaatste weddenschap dient een quote van minimaal 1.70 te hebben.

5. Enkele weddenschappen die genoteerd staan als 'teruggegeven' tellen niet mee voor deze promotie. Combinatieweddenschappen, kettingweddenschappen en systeemweddenschappen waarbij een of meerdere evenementen 'teruggegeven' worden, tellen echter wel mee. Enkel wanneer alle evenementen van deze soorten weddenschappen als 'teruggegeven' genoteerd staan, tellen deze niet mee. 

6. Er is geen maximale inzet voor deze promotie, maar de terugbetaling is beperkt tot de inzet van de speler (max €20).

7. Alle soorten weddenschappen tellen mee voor deze promotie, maar wanneer een speler geld wint met kettingweddenschappen en systeemweddenschappen, zullen deze weddenschappen altijd als gewonnen beschouwd worden, ook wanneer het gewonnen bedrag lager is dan de inzet. Dergelijke weddenschappen komen dan dus niet in aanmerking voor een terugbetaling.

8. Alle weddenschappen op alle sportieve en niet-sportieve evenementen aangeboden onder de sectie 'sportweddenschappen' tellen mee voor deze promotie.

9. De terugbetalingen zullen 24 uur na het bekend worden van de resultaten van de weddenschappen terugbetaald worden. 

10. Indien je jouw weddenschap wint, dan wordt het gewonnen geld als echt geld beschouwt, er zijn met andere woorden geen beperkingen op het vlak van uitbetaling. Indien je jouw weddenschap verliest en deze wordt terugbetaald, wordt het terugbetaalde geld als bonusgeld beschouwt. Onze bonusregels zijn dan van toepassing en het terugbetaalde geld dient dan minstens 5 keer (of 10 keer op het casino) ingezet te worden alvorens het kan worden uitbetaald.

11. Om in aanmerking te komen voor de verloting, moeten spelers twee voorwaarden vervullen. Ten eerste moeten ze een storting maken via de promotionele bonuscode EURO2017. Ten tweede moeten ze minstens €5 op sport inzetten op odds van 1.40 of hoger tussen het moment dat ze de promotionele bonuscode gebruiken en zondag 19 maart om 23.59 uur. Zowel enkele weddenschappen met een quotering van minstens 1.40 als meervoudige weddenschappen met een totale quotering van 1.40 of hoger tellen mee.

12. Goldenpalace.be verloot €100 per doelpunt dat wordt gescoord in de wedstrijden van de Europa League die op donderdag 16 maart 2017 plaatsvinden.

13. Goldenpalace.be geeft €100 weg aan de speler op de eerste plaats van de verloting, €100 aan de speler op de tweede plaats van de verloting etc. Er zullen met andere woorden meerdere winnaars van €100 zijn, niet één winnaar die een hoger bedrag dan €100 wint.

14. De verloting wordt door goldenpalace.be via random.org gehouden en dit ten laatste 72 uur na het einde van de wedstrijden. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht.

15. Door deel te nemen aan deze promotie verklaren spelers de promotievoorwaarden ervan te aanvaarden. 

16. De bonusregels van goldenpalace.be, de algemene voorwaarden van goldenpalace.be en de promotiespecifieke voorwaarden zijn allen van toepassing op deze promotie.

17. Goldenpalace.be behoudt zich het recht eender welk deel van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunk aan te passen.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx