Europees Kampioen-schap

Zet in & win

Onze beste odds!

 

Wed op het Europees kampioenschap!

Het is tijd voor het EK! Naast onze GoldenMillions-totobet-pronostiekwedstrijd en onze boosted odds GoldenOdds kan je gebruik maken van onze beste odds om meer te winnen tijdens het grootste voetbalevenement van het jaar. Hieronder vind je meer informatie over de wedstrijden in onze previews. Win meer met goldenpalace.be op dit Europees kampioenschap!

  • Finale
  • Halve finales
  • Kwartfinales
  • Achtste finales
  • Speeldag 3
  • Speeldag 2
  • Speeldag 1

Finale

 

Italië - Engeland (zondag 11 juli, 21.00 uur)

Italië plaatste zich voor de finale door Spanje na verlengingen te verslaan met strafschoppen. Engeland won van een sterk Denemarken dankzij een discutabele strafschop. Wie van de twee gaat met de beker naar huis?

Pronostiek van de prof: Engeland wint @2.65 en Ruststand: gelijkspel @1.88

 

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Halve finales

Italië - Spanje (6 juli, 21.00 uur)

Jammer voor de Golden Generation van België, maar geen schande: onze ploeg verloor van een superieur Italië. De Italianen gaan door naar de halve finales waar ze Spanje zullen ontmoeten, dat vrijdag Zwitserland versloeg.

Pronostiek van de prof: Italië wint @2.47 en 'Correcte score: 1-0' @7

Engeland - Denemarken (7 juli, 21.00 uur)

Engeland verpletterde Oekraïne voor een plaats in de halve finales, terwijl Denemarken het haalde tegen Tsjechië. Nu staan de twee tegenover elkaar voor de finale. Komt het voetbal naar huis, of blijft de droom van Denemarken voortleven?

Pronostiek van de prof: gelijkspel @3.60 en 'Totaal corners: meer dan 9,5 @2.30

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Kwartfinales

Zwitserland - Spanje (2 juli, 18.00 uur)

Zwitserland verraste de hele wereldvoetbalwereld door wereldkampioen Frankrijk uit te schakelen. De Spanjaarden hadden hun werk met Kroatië, maar wisten ook door te stoten naar de kwartfinales. Wie zal hier winnen?

Prono van de prof: Spanje wint @1.73 en 'Totaal Corners: Meer dan 8.5' @1.90

België - Italië (2 juli, 21.00 uur)

België gaf alles wat het in huis had om Portugal te verslaan en moest daarvoor mogelijk Hazard en De Bruyne opofferen. Italië versloeg Oostenrijk en wordt zo onze volgende tegenstander. Tijd voor de Gouden Generatie van België om op te staan!

Prono van de prof: winst voor België @3.25 en 'Correcte Score: 1-0' @7.80

Tsjechië - Denemarken (3 juli, 18.00 uur)

Deze kwartfinale brengt twee underdogs tegenover elkaar, maar er kan er maar één naar de halve finales gaan! De Tsjechen versloegen Nederland, terwijl Denemarken korte metten maakte met Wales.

Prono van de prof: gelijkspel @3.25 en 'Rust/Eind: Denemarken/gelijkspel' @17

Oekraïne - Engeland (3 juli, 21.00 uur)

Oekraïne wist de allerlaatste minuten van de verlengingen Zweden nog te verslaan, en Engeland wist de Duitsers overtuigend te passeren. Nu staat opnieuw alles op het spel in de kwartfinales…

Prono van de prof: Engeland wint @1.45 en 'Correcte Score: 1-2' @8.80

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Achtste finales

Wales – Denemarken (26 juni, 18.00 uur)

Wales ging door naar de knockoutfase als tweede van zijn groep. Denemarken overleefde de groep van België en krijgt nog een kans om te vechten voor Christian Eriksen. Wie bereikt als eerste de kwartfinales?

Prono van de prof: Denemarken wint @1.87 en ‘Correcte score: 1-2’ @9.60

Italië – Oostenrijk (26 juni, 21.00 uur)

Italië’s rapport is indrukwekkend: niets dan overwinningen en geen tegengoals. Tegenover de Italianen staat Oostenrijk, dat tweede werd in zijn groep. Wie wint dit burenduel?

Prono van de prof: winst voor Italië @1.54 en ‘Corners: Meer dan 9,5’ @2.05

Nederland – Tsjechië (27 juni, 18.00 uur)

Nederland was groepswinnaar met winst in alle 3 zijn wedstrijden - er is momenteel geen houden aan de Nederlanders! De Tsjechen waren beste derde van hun groep en staan hier dus voor een zware opdracht...

Prono van de prof: winst voor Nederland @1.72 en 'Rust/Eind: gelijkspel/Nederland' @4.50

België - Portugal (27 juni, 21.00 uur)

Een tijd lang kon België (al groepswinnaar) elk team uit groep F als tegenstander krijgen, maar het lot besliste erover dat het de beste derde Portugal werd. De Portugezen wonnen de titel al in 2016.

Prono van de prof België wint @2.48 en Lukaku scoort @2.55

Kroatië - Spanje (28 juni, 18.00 uur)

Kroatië plaatste zich als 2e in zijn groep, maar alleen dankzij het doelsaldo. De vicewereldkampioen maakte geen grote indruk, terwijl Spanje pas in zijn laatste wedstrijd zijn kunnen toonde en met 5 doelpunten verschil won.

Prono van de prof: gelijkspel @3.55 en 'Correcte score: 1-1' @6.40

Frankrijk - Zwitserland (28 juni, 21.00 uur)

Frankrijk ontmoet zijn kleinere buurland in een interessant duel. De Fransen hebben 2 van hun groepswedstrijden gelijkgespeeld: nu zal het voor winst moeten spelen. Zwitserland kan dan wel een beste derde zijn, toch is het niet kansloos.

Prono van de prof: Franse overwinning @1.53 en 'Totaal corners: Over 9,5' @2.40

Engeland - Duitsland (29 juni, 18.00 uur)

Dit lijkt misschien een topaffiche, maar laten we niet vergeten dat noch de prestaties van Engeland noch die van Duitsland de toeschouwer tot dusver heeft kunnen overtuigen. Wie van deze grootmachten haalt het?

Prono van de prof: Duitsers winnen @2.90 en 'Totaal Goals: Meer dan 2,5' @2.15

Zweden - Oekraïne (29 juni, 21.00 uur)

Zweden heeft zijn felle reputatie waargemaakt door zelfs beter te doen dan Spanje en groepswinnaar te worden. De Oekraïners eindigden als een van de beste derden en hebben werk voor de boeg...

Prono van de prof: draw @3.15 en beide ploegen scoren @2.10

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Wedstrijddag 3

Italië - Wales (20 juni, 18.00 uur)

Italië draait op hoog toerental, met 2 klinkende 3-0-zeges! Wales is gewaarschuwd, maar na een overwinning en een gelijkspel zou het zich moeten kwalificeren. De vraag is: wie wordt groepswinnaar?

Prono van de prof: gelijkspel @4.20 en beide teams scoren @2.41

Zwitserland - Turkije (20 juni, 18.00 uur)

Zwitserland kon geen straffe indruk maken in zijn vorige match. Turkije viel van schaduwfavoriet tot lichtgewicht: het verloor 2 keer. Zwitserland kan bij deftige winst nog naar de volgende ronde.

Prono van de prof: winst voor de Zwitsers @1.70 en ‘Correcte score: 2-0’ @8.20

Oekraïne - Oostenrijk (21 juni, 18.00)

Ondanks een sterke prestatie slaagde Oekraïne er niet in zijn eerste wedstrijd te winnen, maar de Oekraïners haalden het wel van hun tweede tegenstander. Ook Oostenrijk won eenmaal en verloor eenmaal. Dit duel beslist over wie doorgaat.

Prono van de prof: Oekraïne winst @3.70 en 'Juiste score : 1-0' @ 9.00

Noord-Macedonië - Nederland (21 juni, 18.00 uur)

Het historische eerste optreden van Noord-Macedonië bleef niet onopgemerkt, maar ging helaas niet gepaard met een overwinning. Nederland speelde en won 2 keer, dus de Nederlanders zijn technisch gezien al geplaatst voor de volgende ronde.

Prono van de prof: Nederlandse overwinning @1.31 en 'Totaal aantal doelpunten: meer dan 2,5' @1.61

Finland - België (21 juni, 21.00 uur)

Finland won van een geplaagd Denemarken, maar verloor zijn tweede wedstrijd van Rusland. Een overwinning tegen België, dat al zeker is van de knock-outronde dankzij winst tegen Denemarken, zou een onwaarschijnlijke stunt zijn.

Prono van de prof: Belgische overwinning @1.32 met een 0-2 eindstand @5.40

Rusland - Denemarken (21 juni, 21.00 uur)

Denemarken is vooral bezig met de gezondheid van Christian Eriksen. Dat inspireerde de Denen tot een sterke eerste helft tegen België. Kunnen ze zich op tijd vermannen om Eriksen een overwinning te bezorgen?

Prono van de prof: Denemarken wint @1.72 en 'Totaal goals: meer dan 2,5' @1.95

Tsjechië – Engeland (22 juni, 21.00 uur)

De Tsjechen speelden hun laatste wedstrijd gelijk, maar ze leiden hun groep met 4 punten. Engeland staat tweede met evenveel punten, maar heeft een minder gunstig doelsaldo. Wie wordt hier groepswinnaar?

Prono van de prof: winst voor Engeland @1.59 en 'Correcte score: 1-2'" @8.80

Kroatië – Schotland (22 juni, 21.00 uur)

Kroatië, vicewereldkampioen, heeft tot nu toe nog geen enkele wedstrijd gewonnen... Schotland heeft ook nog niet gewonnen, maar slaagde er wel in gelijk te spelen tegen Engeland. Als een van beide door wil gaan, is winnen hier een must!

Prono van de prof: Kroatië wint @2.27 en ‘Totaal Goals: Minder dan 2.5’ @1.81

Zweden – Polen (23 juni, 18.00 uur)

Zweden staat verrassend bovenaan in zijn groep, terwijl Polen even verrassend op de laatste plaats staat. Zweden kan de knock-outfase bijna proeven, dus de Polen zullen alles op alles moeten zetten om te winnen...

Prono van de prof: gelijkspel @3.30 en beide ploegen scoren @1.90

Slowakije – Spanje (23 juni, 18.00 uur)

Slowakije doet na één keer winst en één keer verlies mee voor een plek in de volgende ronde. Met 2 gelijke spelen presteerde Spanje tot dusver ondermaats. Deze wedstrijd zal alles of niets zijn voor beide teams!

Prono van de prof: winst voor Spanje @1.22 en ‘Eind/Rust: gelijk/Spanje’ @3.55

Duitsland – Hongarije (23 juni, 21.00 uur)

In zijn laatste wedstrijd presteerde Duitsland op hoog niveau door Portugal te verslaan met 2-4. Het lot van Hongarije hangt aan een zijden draadje, maar het maakt nog altijd kans op de knockoutfase – alleszins zal het hier dan moeten winnen...

Prono van de prof: Duitsland wint @ 1.19 en ‘Totaal Goals: Meer dan 3.5’ @2.12

Portugal – Frankrijk (23 juni, 21.00 uur)

Portugal zal zich moeten herpakken als het zich wil plaatsen. Tegenstander is niemand minder dan wereldkampioen Frankrijk. De Fransen hebben nog geen indruk gemaakt, maar hebben ook nog niet verloren en zullen dat ook nu wellicht niet doen.

Prono van de prof: Franse overwinning @ 2.25 en ‘Correcte score: 1-2’ @9.60

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Wedstrijddag 2

Finland - Rusland (16 juni, 15.00 uur)

Finland won zijn wedstrijd tegen Denemarken, die bijna werd afgelast, met 0-1. Nu is grote buur Rusland aan de beurt. Rusland was geen partij voor België: kunnen ze terugslaan tegen Finland?

Turkije - Wales (16 juni, 18.00 uur)

Turkije heeft de ongelukkige eer het eerste eigen doelpunt van het toernooi te hebben gemaakt, wat leidde tot 0-3 verlies tegen Italië. Wales raakte niet voorbij Zwitserland, dus beiden hebben veel goed te maken in dit duel.

Italië - Zwitserland (16 juni, 21.00 uur)

Italië overtuigde in zijn openingswedstrijd tegen Turkije, terwijl Zwitserland 1-1 gelijkspeelde tegen Wales. Als het de knock-outrondes wil bereiken, zal Zwitserland tegen Italië zijn beste spel moeten brengen.

Oekraïne - Noord-Macedonië (17 juni, 15.00 uur)

Oekraïne verloor zijn eerste wedstrijd met 3-2. De fris spelende nieuwkomer Noord-Macedonië kon niet stunten tegen Oostenrijk, maar Goran Pandev schreef wel geschiedenis door te scoren. Kan hij dat hier overdoen?

Denemarken - België (17 juni, 18.00 uur)

Denemarken is opgelucht met het herstel van Christian Eriksen na zijn dramatische exit. De ploeg kan dus zoals gepland tegen België spelen. Het toont de emotionele dapperheid van de Denen, maar winst lijkt onwaarschijnlijk...

Nederland - Oostenrijk (17 juni, 21.00 uur)

Een laat doelpunt van Denzel Dumfries leverde Nederland de overwinning op, terwijl Oostenrijk zijn eerste wedstrijd met 3-1 won. Kan Nederland zijn comeback voortzetten met een overwinning tegen de Oostenrijkers?

Zweden - Slowakije (18 juni, 15.00 uur)

Zweden bracht de eerste verrassing van het toernooi door alle Spaanse aanvalsgolven af te slaan en zo op 0-0 te eindigen. Slowakije maakte indruk met winst tegen Polen. Dit zou wel eens een boeiend, hoogstaand duel kunnen worden!

Kroatië - Tsjechië (18 juni, 18.00 uur)

Kroatië miste zijn start en verloor zijn eerste wedstrijd. Het krijgt een herkansing tegen de Tsjechen, die eerder met 0-2 wonnen. Kroatië kan het zich niet veroorloven om hier te verliezen, terwijl Tsjechië met meer vertrouwen kan spelen.

Engeland - Schotland (18 juni, 21.00 uur)

Een historisch beladen duel! Schotland zal een klein wonder nodig hebben om Wembley met winst te verlaten. Aan de andere kant won Engeland zijn eerste wedstrijd slechts met de kleinste marge...

Hongarije - Frankrijk (19 juni, 15.00 uur)

Hongarije is de zwakste ploeg in zijn groep, maar maakte in zijn eerste wedstrijd terecht aanspraak op minstens een 0-0 gelijkspel. Frankrijk won zijn eerste wedstrijd zonder te domineren. Hier zullen de Fransen dat ongetwijfeld wel proberen te doen!

Portugal - Duitsland (19 juni, 18.00 uur)

Bij Portugal draaide het, zoals verwacht, allemaal om Cristiano Ronaldo, die tweemaal wist te scoren. Duitsland van zijn kant overtuigde niet helemaal en verloor van Frankrijk na een ongelukkig eigen doelpunt. Dit zou wel eens boeiend duel kunnen worden!

Spanje - Polen (19 juni, 21.00 uur)

Spanje brak zijn tanden stuk op de taaie Zweden, wat leidde tot het eerste 0-0 gelijkspel van het toernooi. Kunnen de Spanjaarden tegen Polen, dat teleurstelde tegen Slowakije, tonen waartoe ze in staat zijn?

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Wedstrijddag 1

Turkije - Italië (11 juni, 21.00 uur)

De openingswedstrijd is altijd een moeilijke opdracht voor de favoriet - in dit geval Italië. Beide teams ontmoetten elkaar tweemaal in 2006, de beide wedstrijden eindigden toen op 1-1. De kans is groot dat dit opnieuw gebeurt.

Wales - Zwitserland (12 juni, 15.00 uur)

Doet Wales evengoed als in 2016, toen het de kwartfinale bereikte? De Zwitsers zijn met 7 wedstrijden zonder nederlaag licht favoriet. Kunnen ze een vervolg breien aan hun winnende reeks?

Denemarken – Finland (12 juni, 18.00 uur)

Deze Scandinavische derby is de eerste wedstrijd van groep B tussen twee toekomstige tegenstanders van België. Denemarken is favoriet voor winst in deze wedstrijd. Finland verloor zijn 3 voorbereidende wedstrijden, terwijl de Denen gelijk speelden tegen Duitsland.

België – Rusland (12 juni, 21 uur)

Dit is waar heel België naar uitkijkt. België is nog niet voltallig voor deze eerste wedstrijd: geen KDB, bijvoorbeeld. België heeft een goede staat van dienst tegen Rusland: het won beide kwalificatiewedstrijden, met 3-1 en 4-1.

Engeland - Kroatië (13 juni, 15.00 uur)

Kroatië is vicewereldkampioen. Kunnen de Engelsen revanche nemen tegen de ploeg die hen uitschakelde op weg naar de finale in 2018? De Kroaten wonnen toen met 2-1...

Oostenrijk - Noord-Macedonië (13 juni, 18.00 uur).

Oostenrijk won in de kwalificatiefase 2 keer tegen Noord-Macedonië: 2-1 en 1-4. Noord-Macedonië kon zich weliswaar kwalificeren door uitgerekend Duitsland te verslaan. Kan de underdog hier voor een verrassing zorgen?

Nederland - Oekraïne (13 juni, 21.00 uur)

Nederland keert terug nadat het niet op de afspraak was in 2016 en 2018. Hoe zal het deze keer presteren? Het antwoord ligt in deze eerste wedstrijd tegen Oekraïne, dat in 2016 alle 3 zijn wedstrijden in de groepsfase verloor...

Schotland - Tsjechië (14 juni, 15.00 uur)

Schotland plaatste zich als laatste voor het toernooi, maar de Schotse ploeg kan zijn tanden tonen wanneer het nodig is. Het is maar de vraag of dat gebeurt tegen Tsjechië, dat nog niet verloor van de Schotten.

Polen - Slowakije (14 juni, 18 uur)

In dit burenduel wonnen beide naties elk 1 wedstrijd de afgelopen tijd. Polen, met de onvermijdelijke Robert Lewandowski, scoorde 6 keer, terwijl Slowakije slechts 4 goals maakte.

Spanje - Zweden (14 juni, 21.00 uur)

Spanje is op papier ongetwijfeld de betere ploeg, maar de selectie heeft met coronaproblemen af te rekenen. Bovendien heeft Zweden zijn laatste 5 wedstrijden gewonnen. Kunnen de Zweden ook zonder Zlatan Ibrahimović stunten?

Hongarije - Portugal (15 juni, 18.00 uur)

Portugal won de vorige editie, en de huidige selectie lijkt goed genoeg voor een sterke reeks. Aan de andere kant slaagde Hongarije erin 1 keer gelijk te spelen in 3 ontmoetingen tussen beide teams...

Frankrijk - Duitsland (15 juni, 21.00 uur)

Als je de geschiedenis bekijkt, lijkt dit wel een finale op zich te kunnen zijn! Frankrijk is stevig favoriet voor de titel, terwijl Duitsland heel wat te bewijzen heeft na teleurstellende nederlagen de laatste tijd.

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.