Europese Leagues

Zet in & win

€5.000 CASH prijzenpot!

 
1
Zet minstens €1 in
2
Win bets met hoge odds
3
Verdien punten voor het leaderboard!

Wed op de Europese Leagues!

Het concept van onze sportweddenschapsacties is bekend: bewijs jezelf met je meest risicovolle weddenschappen, ontvang punten voor je plaats op het leaderboard en win na afloop jouw prijs! De verschillende Europese bekercompetities – Champions League, Europa League en Conference League - vormen het perfecte decor voor onze volgende promotieactie. Speel nu mee in de race om de punten: slaag jij erin de eerste plaats te veroveren?

Onze odds op de Europese Leagues

 • Promotie
 • Leaderboard
 • Voorwaarden

De promotie

Onze sportweddenschapsacties zijn gemakkelijk te begrijpen en mee te spelen; iedereen kan meedoen en maakt evenveel kans om een deel van de prijzenpot van €5.000 CASH te winnen:

 1. Kies voor je meest riskante odds op de betreffende wedstrijden
 2. Zet er minstens € 1 op in tijdens de actieperiode
 3. Ontvang dagelijks punten voor het klassement dankzij je winnende weddenschap met de hoogste odds
 4. Behaal voldoende punten voor een winnende plaats op het leaderboard

Voor deze promotie kan je weddenschappen plaatsen van 14 september tot 9 december. Alleen enkelvoudige of meervoudige weddenschappen van minstens €1 op de Champions League, Europa League of Conference League die uiteindelijk winnend zijn, worden in rekening genomen. We nemen je hoogste winnende odds van die wedstrijddag en vermenigvuldigen dit getal met 100. Dat is jouw puntenscore op die dag.

De eerste 10 plaatsen winnen prijzen zoals beschreven in de voorwaarden. Omdat deze actie de komende 6 speeldagen van zowel de Champions LeagueEuropa League en Conference League loopt, kan je de rest van het jaar jouw inzetten doen! Onze vrijgevigheid rekent opnieuw op jouw kennis van sportweddenschappen. Behaal jij de eerste plaats? We wensen je veel succes met het behalen van punten en het winnen van weddenschappen via onze meest uitdagende odds!

Leaderboard

Klik hier voor het leaderboard (update: 01/10)

Algemene voorwaarden van het toernooi “Europese Leagues"

1. Om aan deze promotie deel te nemen, moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 21 jaar.

1.1. Om deel te nemen aan het toernooi “Europese Leagues”op Goldenpalace.be, moeten de spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op Goldenpalace.be en de F+ en A+ licentie geactiveerd hebben.

2. Het toernooi begint op dinsdag 14 september 2021 (0:00) en eindigt op donderdag 9 december (23:59).

3. Centraal-Europese tijd (CET) wordt gebruikt om het begin en het einde van elke promotieperiode vast te stellen.

4. Het toernooi bestaat uit het verzamelen van punten (zie punten 5 en 7) gedurende de gehele groepsfase van de Europese bekers (Champions League, Europa League en Europa Conference League) van 14 september 2021 tot en met 9 december 2021, teneinde de prijzenpot te verdelen. Elke dag van de wedstrijd kunnen klanten punten verdienen. Het eindklassement wordt bepaald door optelling van de punten die op elke wedstrijddag tijdens het toernooi zijn behaald. De top 30 van de winnaars aan het eind van het toernooi krijgt €5.000 cash, volgens de in punt 8 vermelde verdeling.

4.1 De kalender voor de Europese bekers ziet er als volgt uit:

 • 14-15-16 september (1e dag van de groepsfase)
 • 28-29-30 september (dag 2)
 • 19-20-21 oktober (dag 3)
 • 2-3-4 november (dag 4)
 • 23-24-25 november (dag 5)
 • 7-8-9 december (dag 6).

Er zijn dus nog 18 dagen te gaan voor het toernooi.

5. Alle winnende weddenschappen op Europese bekers (Champions League, Europa League en Europa Conference League) in "SINGLE" (Live of Pre-Live), "Multiple" met een minimumbasisinzet van € 1, worden meegeteld voor de berekening van de punten. Meerdere weddenschappen die een andere wedstrijd dan een Europese bekerwedstrijd (Champions League, Europa League of Europa Conference League) omvatten, worden niet in aanmerking genomen. Systeemweddenschappen worden niet in aanmerking genomen.

6. Het ticket wordt in aanmerking genomen voor de rangschikking wanneer het wordt verwerkt. (een ticket gespeeld op 14 september en verwerkt op 15 september, de punten worden in rekening gebracht voor de dag van 15 september).

7. Berekening van de punten: voor elke speler en voor elke wedstrijddag, tijdens de duur van het toernooi (tussen 14 september en 9 december), zal alleen het winnende ticket met de beste kansen in aanmerking worden genomen. De punten komen overeen met de kansen vermenigvuldigd met 100. Voorbeeld: klant (x) heeft op datum (y) 3 winnende tickets voor de Europese bekers (Champions League, Europa League of Europa Conference League). De tickets hebben kansen van @5.20 voor het 1e ticket, kansen van @6.20 voor het 2e ticket en kansen van @9 voor het 3e ticket. De hoogste winkans is 9.00, dus klant x wint 9 * 100 = 900 punten.

8. Verdeling van de prijzenpot van €5.000: aan de spelers die gedurende het toernooi de meeste punten hebben verdiend (optelsom van punten van alle dagen).

 • 1e: €1.250
 • 2e: €800
 • 3e: €500
 • 4e: €400
 • 5de : €350
 • 6e : €300
 • 7de : €250
 • 8e : €200
 • 9de : €150
 • 10de : €100
 • 11e tot 15e : €60
 • 16e tot 20e : €40
 • 21e tot 30e: €20

8.1 Indien 2 of meer spelers aan het eind van het toernooi hetzelfde aantal punten hebben, zullen zij het prijzengeld delen.

8.2 Het prijzengeld gewonnen in het toernooi “Europese bekers” zal automatisch worden verdeeld onder de winnaars, binnen 7 dagen na het einde van het toernooi.

9. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden.

10. In geval van tegenstrijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, wordt de Engelse versie geacht correct te zijn.

11. Het Belgisch recht is van toepassing. De rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken onderdelen van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx