Europese Supercup

Bet & win

Zet in op de
Europese Supercup

 

Europese Supercup: verdubbel je winst

In de allerlaatste Europese clubvoetbalwedstrijd van het seizoen 2021-2022 strijden Champions League-winnaar Real Madrid en Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt om de Europese suprematie. Heb jij enig idee hoe deze thriller zal verlopen? Zo ja, dan kan je met die kennis meer winnen dan ooit: wij verdubbelen je winst op alle 1X2-bets op de Europese Supercup van dit jaar!

Verdubbel jouw winst op de 1X2-markt

Met twee teams die hun waarde in Europa hebben bewezen die elkaar treffen, is het echt voor iedereen raden hoe dit zal aflopen. Of misschien heb je al een idee over wat het resultaat zal zijn na de 90 minuten van de reguliere speeltijd? Plaats dan een bet op de 1X2-markt, en als je voorgevoel juist blijkt te zijn, verdubbelen wij je winst. Je kan tot €30 extra verdienen dankzij deze promotie!

Voorwaarden: verdubbel je winsten: Belgische supercup

1. Om deel te nemen aan de Verdubbel je Winsten promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is alleen geldig op de wedstrijd Real Madrid - Eintracht Frankfurt en op de weddenschap "1X2" die plaatsvindt op woensdag 10/08/2022 om 21 uur.

Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de aftrap van de wedstrijd Real Madrid - Eintracht Frankfurt (10/08/2022 om 21u). Live weddenschappen komen niet in aanmerking voor promotie.

3. De minimum basisinzet is €0,5.

4. De weddenschap waarop deze promotie betrekking heeft is de weddenschap "1X2”.

5. We verdubbelen de winst: Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen volgens de regels in punt 2, ontvangen een extra winst van 100% van de gemaakte winst, met een maximum van €20 per klant.

Voorbeeld 1: De klant plaatst een €10 ticket op de "1X2" weddenschap tegen een kans van 1.70. De winst is €7 (Totale winst €17 - inzet €10). In dit geval verdubbelen wij de winst van €7, d.w.z. een extra €7. Het bedrag zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

Voorbeeld 2: De klant plaatst een €50 ticket op de "1X2" tegen een kans van 1.70. De winst is €35 (Totale winst €85 - inzet €50). In dit geval verdubbelen we de winst van €35, maar die is beperkt tot €20. Het bedrag (€ 20) zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

6. Slechts één inzet per speler komt in aanmerking voor de promotie. We zullen de winnende inzet met de hoogste uitbetaling gebruiken.

7. De maximale extra winst is €20.

8. Alleen individuele weddenschappen in de Pre-Live komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking.

9. Slechts één "Verdubbel je Winsten" promotie zal worden toegekend per persoon, huishouden, of gedeeld IP adres.

10. Indien de geselecteerde wedstrijd voor de Verdubbel Uw Winst promotie om welke reden dan ook geannuleerd wordt, zal de Verdubbel Uw Winst promotie niet toegekend worden. De Verdubbel je Winst promotie zal als ongeldig worden beschouwd.

11. Golden Palace behoudt zich het recht voor om transactiegegevens en logs te allen tijde te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het Golden Palace management als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om de speler het recht op promoties te ontnemen.

12. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden.

13. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken onderdelen van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

cookies
adx