Golden Palace Treat

De Golden Palace Treats

Zo nu en dan willen we onze fanbase graag bedanken voor hun loyaliteit. Daarom verwennen wij je regelmatig met speciale exclusieve bonussen!

Blijf onze newsletters volgen en ontdek elke week allerlei bonussen. Schrijf je in voor deze nieuwsbrieven en deel ze gerust, zodat je zeker geen speciale exclusieve bonuscodes voor bonusgeld en nog veel meer moet missen! Je bonuscode wacht op jou!

Promotievoorwaarden

Golden Palace Treats

 1. Om gebruik te maken van hun bonus, dienen spelers de correcte bonuscode in te vullen op de kassierpagina alvorens hun storting te valideren.
 2. Bij de vermelding "een bonus van X%" duidt de X op de hoeveelheid bonusgeld dat je ontvangt in verhouding met je storting. Voorbeelden: bij een bonus van 25% ontvang je 25 cent per euro die je stort, bij een bonus van 50% ontvang je 50 cent per euro die je stort, bij een bonus van 75% ontvang je 75 cent per euro die je stort en bij een bonus van 100% ontvang je 1 euro per euro die je stort. De totale hoeveelheid bonusgeld kan de maximale hoeveelheid niet overschrijden.
 3. De bonus blijft 48 uur na de bekendmaking ervan geldig.
 4. Het extra geld wordt als bonusgeld toegevoegd. Het bonusgeld kan enkel uitbetaald worden indien aan de vereisten werd voldaan (20 keer het bonusbedrag op casinospelen of sportweddenschappen met een quotering van minstens 1.70).
 5. Om de quotering te bepalen, wordt de potentiële winst van een selectie weddenschappen gedeeld door de inzet. Dit wil zeggen dat spelers voorzichtig dienen te zijn wanneer ze inzetten op meerdere selecties op eenzelfde wedstrijd (vermits de inzet hiermee stijgt zonder dat de potentiële winst stijgt) of wanneer ze meerdere weddenschappen tegelijk plaatsen in één selectie terwijl de gemiddelde quotering lager dan 1.70 ligt. Spelers kunnen dit soort weddenschappen wel in afzonderlijke selecties plaatsen.
 6. Tafelspelen (roulette, video poker, blackjack) tellen slechts voor 25% mee voor het vervullen van de inzetvoorwaarden.
 7. Het spel 'Craps' telt niet mee voor het vervullen van de inzetvoorwaarden.
 8. Spelers spelen eerst met echt geld. Eenmaal het echt geld opgebruikt is, wordt het bonusgeld gebruikt.
 9. Geld dat gewonnen wordt met echt geld, wordt toegevoegd als echt geld. Geld dat gewonnen wordt met bonusgeld, wordt toegevoegd als bonusgeld.
 10. Wanneer er een uitbetaling wordt ingediend of een andere bonus wordt geactiveerd alvorens de rondspeelvoorwaarden zijn vervuld, komt het bonusgeld van de desbetreffende speler te vervallen.
 11. Spelers hebben 60 dagen de tijd om aan de rondspeelvoorwaarden te voldoen. Hierna komt het overgebleven bonusgeld te vervallen.
 12. Echt geld vervalt niet wanneer een uitbetaling wordt aangevraagd of er een andere bonus wordt geactiveerd.
 13. Elke bonuscode is slechts voor één storting geldig.