Golden Millions-Pronostiek

Wed & win

Tot €1.000.000

 

GoldenMillions-Pronostieken

Het is zover: het Europees voetbalkampioenschap trapt af! Voor de gelegenheid hebben we onze mooiste prijzenpot samengesteld! Ben je klaar om je kans te grijpen om miljonair te worden? We zetten een miljoen euro (€1.000.000 op het spel tijdens de groepsfases van het kampioenschap!

Deelnemen aan deze wedstrijd is eenvoudig! We hebben de 36 wedstrijden van de groepsfases opgedeeld in 3 reeksen van 12 wedstrijden. Het volstaat om een GoldenMillions-bet van €10 te plaatsen om deel te nemen aan de weddenschappen op de 12 wedstrijden van een reeks en om zo tot €100.000 te winnen per perfecte reeks. Ga nu naar onze vernieuwde sportboekpagina, bewijs ons jouw neus voor voetbalpronostieken en ga voor je kans om met een hoop geld aan de haal te gaan!

Zet nu in

Bepalingen en voorwaarden

GoldenMillions-bets: voorspel de uitslag zonder notering

Toto-bets zijn een nieuwe manier om te wedden op jouw favoriete sportwedstrijden. Het concept is eenvoudig: in plaats van odds, is er een prijzenpot te winnen. Je zet een vooraf bepaald bedrag in en maakt selecties naar jouw keuze. Als je al je voorspellingen juist hebt, win je de prijzenpot (of jouw deel, als er meerdere winnaars zijn).

Onze GoldenMillions-wedstrijd staat je toe in te zetten op het resultaat van alle wedstrijden van de groepsfases, die wij opdeelden in 3 reeksen. Er is €100.000 te winnen voor elke reeks, te verdelen onder de wedders die perfect de wedstrijden van een reeks voorspelden!

Wil je meer van dat? Zet dan in op de 3 reeksen voor 11/06, doe dat zonder fouten te maken en je wint niet €300.000 maar ineens €1.000.000! Dat heb je goed gelezen, met 36 correcte voorspellingen op het EK kan je miljonair worden!

Zet nu in

Bepalingen en voorwaarden

Wanneer inzetten?

We hebben de 36 wedstrijden van de groepsfases opgedeeld in 3 fases van 12 wedstrijden. Je hebt de mogelijkheid om in te zetten op een reeks tot vlak voor de aftrap van de eerste wedstrijd in die reeks.

  • Voor de eerste fase heb je tijd tot 21 uur op 11 juni.
  • Voor de tweede fase heb je tijd tot 15 uur op 16 juni.
  • Voor de derde fase heb je tijd tot 18 uur op 20 juni.

Zet nu in

Bepalingen en voorwaarden

In totaal €1.000.000 op het spel

Je kan 36 juiste voorspellingen verwijderd zijn om miljonair te worden! Als je 3 GoldenMillions-bets van elk €10 plaatst op alle 12 wedstrijden van elk van de 3 reeksen vóór 21 uur op 11 juni, dan zal je potentiële winst tot €1.000.000 bedragen - een bedrag dat verdeeld wordt over alle winnaars. Mis deze kans niet en probeer nu om de GoldenMillions te winnen!

Zet nu in

Bepalingen en voorwaarden

Frequently asked questions