GoldenOdds: elke dag boosted odds!

Bij goldenpalace.be kan je er geld op inzetten dat we een manier hebben gevonden om jou het meest uit je sportsbetting te laten halen. We bieden alle dagen boosted odds – onze GoldenOdds.

Bij goldenpalace.be kan je er geld op inzetten dat we een manier hebben gevonden om jou het meest uit je sportsbetting te laten halen. We bieden alle dagen boosted odds – onze GoldenOdds. Zet beter in en win meer op goldenpalace.be!

Boosted odds: GoldenOdds

Elke dag stellen we je GoldenOdds voor. Dankzij deze boosted odds neemt je potentiële winst toe terwijl het risico gelijk blijft. Bijvoorbeeld: winst voor team 1 tegen team 2 kan worden verhoogd tot @2.10 van @1.80. Op die manier stellen deze GoldenOdds je in staat meer en gemakkelijker te winnen.

Gelieve op te merken dat de voorgestelde odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Bij goldenpalace.be kan je er geld op inzetten dat we een manier hebben gevonden om jou het meest uit je sportsbetting te laten halen. We bieden alle dagen boosted odds – onze GoldenOdds.

Voorwaarden

1. Om deel te nemen aan deze promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van deze promotie.

1.1. Om deel te nemen aan de GoldenOdds op Goldenpalace.be, moeten spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op de website Goldenpalace.be en de F+ licentie geactiveerd hebben.

2. GoldenOdds is een promotie-instrument dat wordt gebruikt om de individuele winkansen te verhogen op bepaalde markten voor verschillende evenementen die worden gekozen op de website van goldenpalace.be.

3. Om in aanmerking te komen voor een speler om GoldenOdds te gebruiken, moet de speler de volgende voorwaarden in acht nemen:

3.1 Spelers kunnen GoldenOdds alleen gebruiken in een enkele weddenschap op één betslip. GoldenOdds gebruikt in accumalator, mixed bets of alle andere vormen van multi-betting zullen ongeldig zijn.

3.2 Spelers kunnen één keer op GoldenOdds inzetten, alle volgende betslips zullen ongeldig zijn.

3.3 Spelers kunnen inzetten tot een max. bedrag van €100 voor elk GoldenOdds evenement aangeboden door Golden Palace.

4. Het bedrag van het ongeldige ticket zal direct worden toegevoegd aan het spelerssaldo nadat het ticket ongeldig is gemaakt.

5. Door deel te nemen aan deze promotie, verklaren spelers de algemene voorwaarden te accepteren.

6. In het geval van conflicten tussen de verschillende talen van dit document, is de Engelse versie diegene die als correct wordt beschouwd.

7. De Belgische wet is van toepassing. De rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd.

8. Golden Palace behoudt zich het recht voor om elk onderdeel van deze actie of deze actie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.

cookies
adx