Heropening: Golden New Sensations

We kijken er echt naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen! De teams van onze Golden Palace Casino's hebben jullie erg gemist en zijn klaar voor een warm welkom op 9 juni! Maak u klaar voor nieuwe spelervaringen, nieuwe emoties, nieuwe sensaties: tijd om GOLDEN NEW SENSATIONS te ontdekken en te beleven!

Echt plezier, met gemoedsrust! We hebben tal van verrassingen voor u in petto. Natuurlijk blijft uw veiligheid onze prioriteit. We hebben de hygiënemaatregelen die we al eerder hadden ingevoerd nog versterkt. Dit betekent dat we u kunnen ontvangen in een omgeving met maximale bescherming en comfort. Bent u klaar voor de GOLDEN NEW SENSATIONS?

Onze versterkte gezondheidsmaatregelen

Toegewijd aan de veiligheid en het comfort van onze klanten, blijven we alle nodige maatregelen nemen zodat u in alle veiligheid en rust kunt blijven genieten. Voor meer informatie nodigen wij u uit om voor uw bezoek onze speciale webpagina te raadplegen. Voor optimale bescherming krijgt u bij aankomst in onze speelzaal een gratis masker voor eenmalig gebruik.

Golden New Sensations

Ondanks de sluiting van de afgelopen maanden, zijn de teams van Golden Palace blijven werken om uw entertainmentervaring te verbeteren en het nog spannender, leuker en comfortabeler te maken dan ooit tevoren. Het resultaat is een nieuwe spelervaring met nieuwe emoties en nieuwe sensaties: onze Golden New Sensations!

Ervaar deze nieuwe sensaties via ons:

Nieuw wedstrijdplatform winandmore.be (vanaf 21 juni)

Als onderdeel van onze Golden New Sensations lanceren we winandmore.be, een Golden Palace-site waar u kans maakt om prachtige prijzen te winnen. Deelnemen is eenvoudig: ga gewoon naar uw speelzaal en ontvang uw unieke wedstrijdcode. Deze zal u krijgen aan de receptie van uw favoriete speelzaal. Voer daarop deze code in op onze site winandmore.be. Zo simpel is het!

Nieuwe & exclusieve slotgames Magic Games (vanaf 9 juni)

Geniet van onze Magic Games-slotmachines, een geheel nieuwe spelsensatie met HD-schermen. Deze innovatieve game-ervaring is exclusief bij Golden Palace. Probeer nu onze nieuwe game Lucky Lady's Charm! Tot binnenkort bij Golden Palace!