JPL-toto

Zet in & win

€1.500 te winnen!

 

JPL-totowedstrijd met cash te winnen!

Vanaf 22 juli kunnen we weer uitkijken naar Belgisch voetbal op het hoogste niveau. Natuurlijk zullen we speciale aandacht besteden aan KV Mechelen, onze gesponsorde JPL-ploeg. Heb je zelf een favoriet team? Of heb je misschien een idee over hoe de JPL zal verlopen? Doe mee aan onze JPL-totowedstrijd om je voetbalslimheid te bewijzen: er is een geweldige geldprijzenpot te winnen!

JPL-toto: 9 correcte voorspellingen voor geldwinst

Dit jaar vieren we de aftrap van de hoogste Belgische voetbaldivisie met een totowedstrijd. Vertel ons jouw 1X2 van elke wedstrijd (9 in totaal) van de komende speeldag van de Jupiler Pro League. Als je een correcte totobet hebt, win je cash – zo makkelijk is het! Dus, denk je dat je de JPL uit je hoofd kent? Tijd om te bewijzen dat jouw kennis van het Belgisch voetbal beter is dan de rest!

Promovoorwaarden

1. Om deel te nemen aan deze promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van deze promotie.

1.1. Om deel te nemen aan de "JPL-toto" op Goldenpalace.be, moeten spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op Goldenpalace.be en de F+ licentie hebben geactiveerd

2. De "JPL-toto"-weddenschap is een voorspellingsspel aangeboden door Golden Palace. De "JPL-toto" is een raster dat bestaat uit 9 JPL-voetbalwedstrijden. Voor elke wedstrijd die deel uitmaakt van het "JPL-toto"-raster, moet de klant een voorspelling doen over het eindresultaat door het resultaat 1 X of 2 aan te geven.

  • Het resultaat 1 komt overeen met een overwinning van het thuisspelende team
  • Het resultaat X komt overeen met een gelijkspel.
  • Het resultaat 2 komt overeen met een overwinning van het uitspelende team

3. De klant moet zijn weddenschap registreren voor de start van de 1e wedstrijd die deel uitmaakt van het rooster van de "JPL-toto"

4. De basisinzet is €1.

5. De speler moet minimaal één resultaat per wedstrijd voorspellen. Het is voor hem mogelijk om 2 of 3 resultaten per wedstrijd te voorspellen. Om de prijs van het spel te berekenen, is het noodzakelijk om het aantal gekozen resultaten voor elke wedstrijd te vermenigvuldigen. Voorbeeld: de klant besluit om 2 resultaten van 3 wedstrijden en 3 resultaten voor 1 wedstrijd te voorspellen, voor 5 andere wedstrijden besluit hij om 1 enkel resultaat te voorspellen. De prijs wordt als volgt berekend: 1*1*1*1*1*2*2*2*3= 24 mogelijke combinaties bij een basisinzet van €1 = €24

6. Om de prijzenpot van de "JPL-toto" te winnen, moeten alle 9 voorspellingen van de 9 wedstrijden correct zijn.

6.1. Als meerdere klanten erin geslaagd zijn om de 9 resultaten correct te voorspellen, zullen ze het bedrag van de prijzenpot gelijk verdelen.

7. Het prijzengeld kan variëren, afhankelijk van de "Toto Nations League". Dit wordt voor elk nieuw raster gecommuniceerd.

8. Als een wedstrijd moet worden afgelast, dan zou je de andere 9 wedstrijden correct moeten hebben om de prijzenpot te winnen.

8.1. Indien 2 of meer wedstrijden worden afgelast, dan worden "JPL-toto"-weddenschappen terugbetaald.

9. Door deel te nemen aan deze promotie gaan spelers akkoord met de algemene voorwaarden.

10. In geval van tegenstrijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, wordt de Franse versie als correct beschouwd.

11. Belgisch recht is van toepassing. De rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken enig deel van deze promotie of deze promotie als geheel te wijzigen.

cookies
adx