Nations League-toto

Zet in & win

€2.500 te winnen!

 

Wedstrijd Nations League-totoweddenschappen met €2.500 te winnen

De Nations League gaat vanaf 2 juni voor de derde keer van start, dus bereid je voor op Europees nationaal voetbal van hoge inzet! Welk land zal deze keer winnen? Als jij al een idee hebt hoe de eerste speeldag zal verlopen, hebben wij geweldige totoweddenschappen voor jou, met telkens €2.500 te winnen. Tijd om jouw voetbalkennis te bewijzen!

Wedstrijd Nations League-totoweddenschap #2: €2.500 te winnen!

Om het seizoen 2022-2023 van de Nations League af te trappen, organiseren wij onze eigen toto's! Het tijd om jou te laten zien op welke wedstrijden wij jou vragen jouw totoweddenschap te plaatsen. We hebben een selectie gemaakt van de eerste speeldag van de Nations League, met spannende duels tussen enkele van de grootste naties in Europa! Op deze pagina vind je de tien wedstrijden in onze totoweddenschap.

Als je de 1X2-uitslagen van al deze wedstrijden correct kan voorspellen, dan win je een deel van de prijzenpot van €2.500. Deelname aan deze totoweddenschap kost slechts €1, dus dat is mogelijk een inzetvermenigvuldiger tot wel 2.500. Waar anders ga je dat vinden? Of je nu je research doet of je gevoel volgt, wacht niet te lang: je totoweddenschap moet bevestigd zijn voor de start van de eerste wedstrijd op 5 juni!

Promovoorwaarden

1. Om deel te nemen aan deze promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van deze promotie.

1.1. Om deel te nemen aan de “Toto Nations League” op Goldenpalace.be, moeten spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op Goldenpalace.be en de F+ licentie hebben geactiveerd

2. De “Toto Nations League”-weddenschap is een voorspellingsspel aangeboden door Golden Palace. De "Toto Nations League" is een raster dat bestaat uit 10 Nations League-voetbalwedstrijden. Voor elke wedstrijd die deel uitmaakt van het "Toto Nations League"-raster, moet de klant een voorspelling doen over het eindresultaat door het resultaat 1 X of 2 aan te geven.

  • Het resultaat 1 komt overeen met een overwinning van het thuisspelende team
  • Het resultaat X komt overeen met een gelijkspel.
  • Het resultaat 2 komt overeen met een overwinning van het uitspelende team

3. De klant moet zijn weddenschap registreren voor de start van de 1e wedstrijd die deel uitmaakt van het rooster van de "Toto Nations League"

4. De basisinzet is €1

5. De speler moet minimaal één resultaat per wedstrijd voorspellen. Het is voor hem mogelijk om 2 of 3 resultaten per wedstrijd te voorspellen. Om de prijs van het spel te berekenen, is het noodzakelijk om het aantal gekozen resultaten voor elke wedstrijd te vermenigvuldigen. Voorbeeld: de klant besluit om 2 resultaten van 3 wedstrijden en 3 resultaten voor 1 wedstrijd te voorspellen, voor 6 andere wedstrijden besluit hij om 1 enkel resultaat te voorspellen. De prijs wordt als volgt berekend: 1*1*1*1*1*1*2*2*2*3= 24 mogelijke combinaties bij een basisinzet van €1 = €24

6. Om de prijzenpot van de Toto Nations League te winnen, moeten alle 10 voorspellingen van de 10 wedstrijden correct zijn.

6.1. Als meerdere klanten erin geslaagd zijn om de 10 resultaten correct te voorspellen, zullen ze het bedrag van de prijzenpot gelijk verdelen.

7. Het prijzengeld kan variëren, afhankelijk van de "Toto Nations League". Dit wordt voor elk nieuw raster gecommuniceerd.

8. Als een wedstrijd moet worden afgelast, dan zou je de andere 9 wedstrijden correct moeten hebben om de prijzenpot te winnen.

8.1. Indien 2 of meer wedstrijden worden afgelast. Toto Nations League-weddenschappen worden terugbetaald.

9. Door deel te nemen aan deze promotie gaan spelers akkoord met de algemene voorwaarden.

10. In geval van tegenstrijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, wordt de Franse versie als correct beschouwd.

11. Belgisch recht is van toepassing. De rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken enig deel van deze promotie of deze promotie als geheel te wijzigen.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx