40 keer je inzet winnen met ijshockey

26 januari 2023

Win 40x zijn inzet | IJshockey | Wedden op sport | Goldenpalace.be

Het is niet omdat een sport minder bekend is dat de winsten minder zijn. Een van onze wedders zette zojuist €40 in op 3 ijshockeywedstrijden op 28 december 2022 en zijn €40 werd €1.781,78. Hij wedde vooral op de juiste ijshockeyspelers uit de voornaamste liga in Noord-Amerika. Laten we zijn inzet analyseren.

40x zijn inzet! Wedden op ijshockey loont

Onze winnende wedder heeft gekozen voor 3 ijshockeywedstrijden in de NHL (National Hockey League). De National Hockey League in Noord-Amerika heeft 32 teams, waarvan 7 Canadese. Dat betekent dat er veel wedstrijden om uit te kiezen zijn in de strijd om de eerste plaats.

Op 28 december stonden er 12 wedstrijden gepland. Onze wedder selecteerde er 3: Winnipeg Jets vs Minnesota Wild, Nashville Predators vs Dallas Stars en St Louis Blues vs Toronto Maple Leafs. Hij wedde niet op het resultaat van de wedstrijd, maar op de markt ‘Totale Punten’ van de spelers, zelfs uit de twee concurrerende teams. Je kan zien dat deze wedder veel weet over ijshockey... Of dat hij goed geïnformeerd was, want hij zat er helemaal op! Hij haalde zijn €1.781,78 net op tijd binnen, tussen Kerstmis en Nieuwjaar!
 

Onze multibooster: een extra winst voor onze wedders

We kunnen zeggen dat onze wedder een slimme bet plaatste en we kunnen ons zijn vreugde voorstellen toen hij zag dat hij het gedrag van de 11 hockeyspelers in zijn bet had geraden. Je ziet zijn selectie in de afbeelding ter illustratie van ons artikel.

Zie je de "extra winnings"-lijn? Weet je wat dat is? Het is een extra winst die is toegekend aan deze wedder dankzij onze multibooster. Het wordt automatisch toegekend aan wedders die een multibet afsluiten, voor elke bet met odds van minstens @1.40. Is je multibet winnend? Je ontvangt extra winst!

Zoals je ziet, verhindert een sport met weinig media-aandacht in België, zoals ijshockey, een Belgische wedder niet om een grote prijs te winnen. Het kan iedereen overkomen. Nu is het jouw beurt!  Plaats een slimme inzet en je mag ook je inzet vermenigvuldigen met 40... Of meer.


 

Win 40x zijn inzet | IJshockey | Wedden op sport | Goldenpalace.be
 

IK WIN OOK ➤


cookies
adx