€90 winst met een inzet vanaf slechts €10 op een meervoudige weddenschap op 3 wedstrijden!

08.02.2017

Zaterdag om 18.30 uur neemt Liverpool het in eigen stadion op tegen Tottenham Hotspur. Zondag om 14.30 uur trekt Chelsea voor zijn wedstrijd naar Burnley!

Verviervoudig uw winst met een mooie overwinning voor Liverpool!

Liverpool heeft zijn slechtste januari in zijn Premier League-geschiedenis achter de rug. De Reds wonnen maar één wedstrijd in alle competities samen, een overwinning met 1-0 tegen Plymouth in de FA Cup. En na de nederlaag met 2-0 bij Hull City vorig weekend ziet het er voor Liverpool nog somberder uit in de Premier League
De Reds nemen het nu op tegen de Spurs, die beschikken over de beste defensie in de competitie (16 tegendoelpunten in 24 wedstrijden). De onderlinge confrontaties ogen echter niet zo goed voor de Spurs. In de laatste 9 onderlinge wedstrijden heeft de ploeg uit Londen niet kunnen winnen van Liverpool, alle competities meegerekend. Bovendien kan Jürgen Klopp opnieuw rekenen op Sadio Mane, die terug is van het Afrikaanse Beker der Naties. De Senegalese aanvaller maakte dit seizoen de meeste doelpunten voor Liverpool. Hij scoorde 9 keer.
Statistieken:

  • Liverpool kan dit seizoen de beste cijfers tegen de top 6 van de EPL voorleggen – 7 keer gespeeld, 3 keer gewonnen, 4 keer gelijkgespeeld, niet verloren
  • De Spurs beschikken met Harry Kane (14 doelpunten) en Dele Alli (11 doelpunten) over belangrijke doelpuntenmakers
  • Liverpool heeft de slechtste verdediging van alle ploegen uit de top 8 – 30 tegendoelpunten in 24 wedstrijden. 

Liverpool en beiden scoren: ja @4,05 levert een mooie winst op!

Verdubbel uw winst met een overwinning van Chelsea zonder tegendoelpunt!

Op papier moet dit een eenvoudige wedstrijd zijn voor de overwinningsmachine van Antonio Conte tegen het op de 12de plaats geklasseerde Burnley. De Blues wonnen vorige week op indrukwekkende wijze met 3-1 tegen Arsenal, waardoor die laatste uit de titelrace geslagen is. Chelsea beschikt over een zeer goed georganiseerde verdediging en aanval, en onder impuls van de schreeuwende Conti naast de zijlijn zal de ploeg geen steken laten vallen! Burnley geniet een degelijke thuisreputatie op Turf Moor, met de op twee na beste thuiscijfers in de League (13 keer gespeeld, 9 keer gewonnen, 1 keer gelijkgespeeld, 3 keer verloren). Desondanks zijn de odds bij inzet op een overwinning van Chelsea zonder tegendoelpunt zeer gunstig!
Statistieken:

  • Burnley heeft niet meer van Chelsea kunnen winnen sinds 1973 – 9 keer gespeeld, niet gewonnen, 3 keer gelijkgespeeld, 6 keer verloren
  • Chelsea heeft de beste uitreputatie in de EPL – 12 keer gespeeld, 8 keer gewonnen, 2 keer gelijkgespeeld, 2 keer verloren.
  • Diego Costa heeft de laatste 3 wedstrijden niet meer gescoord – voor hem de langste periode zonder doelpunten dit seizoen.

Chelsea wint zonder tegendoelpunt @2,07 ziet er veelbelovend uit als onderdeel van een meervoudige weddenschap dit weekend!
Speciale meervoudige weddenschap: ontdek deze meervoudige weddenschap op 3 wedstrijden met focus op de markt van meer/minder dan. Doelpunten van Barcelona meer dan 2,5 (tegen Alaves), doelpunten van Real Madrid meer dan 2,5 (tegen Osasuna) en doelpunten van Manchester City meer dan 2,5 (tegen Bournemouth) @8,92 is zeker een inzet van € 10 waard dit weekend!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx