Alle ogen zijn dit Golden Easter-weekend gericht op voetbal!

16.04.2021

Er staat een spannend voetbalweekend voor de deur, met belangrijke wedstrijden in België, Nederland en Spanje. Kan jij de uitslag van de laatste speeldag in de Belgische Pro League en de winnaar van de Spaanse en Nederlandse beker voorspellen? Voor heel wat ploegen valt er heel wat te winnen dit weekend!

Voor jou valt er natuurlijk altijd veel te winnen bij goldenpalace.be. De belangrijkste voetbalmomenten van dit weekend hebben we opgenomen in onze Golden Easter-wedstrijd. Dat betekent dat je Golden Points kunt verdienen, gewoon door in te zetten op het voetbalspektakel van dit weekend. Speel nu voor jouw Golden Points!

Belgische Pro League: laatste speeldag

Het is D-day voor de Belgische Pro League! Enkele ploegen hebben zich al verzekerd van een plaats in Play-off 1 of Play-Off 2, andere moeten nog strijden voor hun plaats. Zowel RSC Anderlecht (tegen STVV) als KV Oostende (tegen Cercle Brugge) kunnen nog door naar Play-off 1. Paarswit beschikt over de beste troeven, want met een gelijkspel is het geplaatst voor Play-off 1. Onderaan het klassement hebben zowel Royal Excel Moeskroen als Waasland-Beveren een overwinning nodig om uit de degradatiezone weg te raken. Kun jij de uitslag van alle wedstrijden in een multi-bet voorspellen?

Zet nu in op de Belgische Pro League!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Copa del Rey: Athletic Bilbao - Barcelona (zaterdag 17 april, 21.30 uur)

Dit jaar wordt de Spaanse beker gespeeld tussen Athletic Bilbao en Barcelona. Voor de Basken uit Bilbao zou bekerwinst een 24e Copa del Rey opleveren in de rijke geschiedenis van de club. Daarmee staat het op de tweede plaats wat betreft aantal bekeroverwinningen, net achter Barcelona, de tegenstander in de bekerfinale van dit jaar. Het noodlijdende Catalaanse team kan zijn kwakkelseizoen redden door de beker te winnen, de 31e zijn geschiedenis. Er staat dus veel op het spel tussen twee teams die elkaar en de bijzondere omstandigheden door en door kennen. Wie wint het pleit deze keer?

Zet nu in op de Copa del Rey!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

KNVB Beker: Ajax Amsterdam - Vitesse Arnhem (zondag 18 april, 18.00 uur)

In Nederland verhuist de KNVB Beker naar Amsterdam of naar Arnhem. Ajax Amsterdam is alleszins al op weg naar een nieuwe titel in de Eredivisie. Aan de reeks van Ajax in de Europa League kwam gisteren tegen AS Roma echter een einde. Nu er in de competitie weinig druk meer is, kan Ajax zich concentreren op deze bekerwedstrijd. Niet dat Vitesse zich zo makkelijk opzij zal laten zetten: de huidige nummer 4 van de Eredivisie heeft in de 5 voorgaande speeldagen geen enkele wedstrijd verloren. Een weddenschap op een van beide kan je hier veel geld opleveren, dus ga er voor!

Zet nu in op de KNVB Beker!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Golden Easter-missies

De Golden Easter-sportmissies van deze week draaien allemaal om de Belgische Pro League, de Copa del Rey en de KNVB Beker. Hier is wat je moet doen om de Golden Points te verzamelen! Missie 1 gaat over de Pro League: zet op deze laatste speeldag van de competitie op minstens 3 wedstrijden minstens 1 enkele weddenschap van telkens € 10 in. In de andere sportmissie moet je een inzet plaatsen van € 10 of meer op zowel de Copa del Rey als de KNVB Beker. Beide missies zijn 200 Golden Points waard. Meer info nodig? Bezoek dan zeker onze Golden Easter-pagina!


Archieven en ander nieuws