Angelke1230762, winnares van de jackpot op Diamond Double Wheel ter waarde van €16.586,96:

02.06.2015

Angelke1230762, een 30-jarige Belgische bediende die al ongeveer een jaar op goldenpalace.be speelt, heeft de grootste jackpot in de geschiedenis van de site gewonnen: €16.586,96!

“Ik kon mijn ogen niet geloven wanneer het wiel op jackpot terechtkwam!”

Diamond Double Wheel is een van onze populairste games. Op deze game heeft angelke1230762 niet minder dan €16.586,96 gewonnen door de jackpot te activeren! 

Het spel wordt gespeeld door horizontale en diagonale lijnen van identieke symbolen te vormen. Deze lijnen leveren je punten op en je totale score bepaalt dan weer hoeveel je wint. Wie meer van actie houdt, kan het spel ook als een snelle dice slot vol adrenaline spelen.

Wanneer er in een van beide versies een lijn met drie bonussymbolen wordt gevormd, activeert het bonusspel. Spelers kunnen dan kiezen tussen het geldwiel of het puntenwiel; beiden kunnen jou de jackpot tot €25.000 opleveren! 

We namen contact op met onze gelukkige winnares om meer over haar te weten te komen en vroegen haar naar haar plannen!

Met deze winst plan ik mijn spaarrekening goed te vullen, maar zeker ook mijzelf en mijn partner eens te verwennen.

Hallo angelke1230762, kun je ons wat meer over jezelf vertellen?

Hallo! Ik ben 30 jaar en werk als bediende. Mijn hobby's zijn zingen en eigenlijk alles dat met dieren te maken heeft. Ik speel nu ongeveer een jaar op goldenpalace.be en vind vooral de wekelijkse bonussen en promoties erg leuk. Mijn favoriete game was 'Flash Dice', maar nu is dat zeker en vast 'Diamond Double Wheel!'

€16.586.96 is een aardige som. Heb je al plannen?

Het is inderdaad veel geld. Ik kon het amper geloven toen ik het wiel zag stoppen op jackpot! Ik ben van plan om mijn spaarrekening goed te vullen maar zeker ook mijzelf en mijn partner eens te verwennen.

Is er nog iets dat je graag aan onze lezers wil vertellen?

Ik zou zeggen: iedereen veel succes nog op deze site, je ziet dat niets onmogelijk is!

“Niets is onmogelijk op goldenpalace.be”

Diamond Double Wheel biedt een jackpot voor spelers van elk niveau op elke inzet, tot een maximum van €25.000. Dit betekent dat, ondaks dat deze winst al erg spectaculair is, het waarschijnlijk is dat we in de nabije toekomst nog grotere jackpotwinnaars zullen zien. 

Vergeet niet om ook naar de info over de andere jackpot van goldenpalace.be te kijken. Deze jackpot loopt op tot een maximum van €10.000 en bedraagt momenteel reeds meer dan €6.500. Deze jackpot kan op eender welke game, op eender welk moment en bij eender welke inzet gewonnen worden. Bovendien kun je deze jackpot op 7 verschillende deelnemende games verdienen waaronder 'Royal Pearl' en 'Black Dice'!

Heb je nog geen account? Registreer dan vandaag nog en ontvang €5 gratis op Diamond Double Wheel of een van onze andere leuke casinospelen te testen. 

Word nu lid!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx