Astronomische winst op Starmania: meer dan 12K voor janssen75

08.11.2019

Van de nieuwste casinospellen tot de boeiendste dicespellen: goldenpalace.be heeft het allemaal. Ons aanbod van dicespellen trekt talloze spelers aan die op zoek zijn naar hun grote doorbraak. Het is dan ook geen verrassing dat een van onze spelers nu succesvol was op een van deze blijvend fascinerende diceslotspellen. Lees hier alles over de astronomische prestatie van janssen75 op Starmania!

Op het eerste gezicht lijkt Starmania een eenvoudig diceslotspel, maar hety bevat net zoveel geheimen als de sterren zelf! Verzamel zoveel mogelijk identieke sterrensymbolen op de vijf rollen, en laat de wilds je daar helpen. Zelfs in het basisspel kan je in Starmania tot 500 keer je inzet winnen als je het juiste aantal van het juiste symbool krijgt. Denk er gewoon aan: hoe meer punten op de ster, hoe waardevoller hij is.

Natuurlijk zou het grootste geld te winnen kunnen zijn in het bonusspel. De wilds komen dan wel misschien maar voor op rollen 2, 3, en 4, maar scatters kunnen vrij voorkomen op eender hoeveel rollen! 5 van deze symbolen en je krijgt sowieso al 200 keer je inzet als basisbeloning. Daarenboven krijg je nog eens 10 gratis beurten, waarin elke beurt zomaar een wild zal hebben. Je ontvangt deze gratis beurten al vanaf 3 scatters, en je kan deze altijd opnieuw krijgen, ook in de bonusronde!

Onze speler janssen75 weet alles van het geluk dat nodig is om het spel af te sluiten met een astronomische winst. In een sessie van woensdag tot donderdag was ze succesvol op Starmania en eindigde ze met 12.505 euro aan nettowinst. We zijn er zeker van dat janssen75 haar gelukssterren vandaag erg dankbaar is! Staat ook jouw fortuin in de sterren geschreven, zoals bij haar? Er is maar één manier om daarachter te komen, dus waarom zou je het nu niet uitproberen?

Je kan zelfs gratis met Starmania spelen als je je nog niet eerder hebt ingeschreven. Dit lucratieve dicespel kan je gratis uitproberen dankzij onze welkomstbonus van € 5. En onze vrijgevigheid gaat nog verder: vul gewoon de bonuscode GP250 in voordat je je eerste storting doet en wij verdubbelen automatisch je geld. Inderdaad, wij schenken je een eerste stortingsbonus van 100%, tot maximaal € 250!

Update 13 november: in de dagen volgend op haar al indrukwekkende winst wist janssen75 haar gewonnen bedragen nog te boosten tot bijna 60K! Momenteel zit ze op een hoogtepunt van €59.881,50. Ongelooflijk!


Archieven en ander nieuws