ATP Finals 2020: plaats je weddenschappen!

21.11.2020

Met de ATP Finals 2020 komt er een einde aan de ATP Tour. De beste tennisspelers ter wereld zijn in Londen bijeengekomen voor het hoogtepunt van het tennisseizoen 2020. De allerbesten ter wereld staan al de hele week tegenover elkaar en het spektakel is nog niet voorbij.

Er blijft nog een handvol spelers over – aan de ene kant de usual suspects, aan de andere kant enkele verwachtingsvolle underdogs. Ze hebben één ding gemeen: hun dorst naar winst. Kun jij een winnaar van de ATP-finals voorspellen? Tijd om nog eens in te zetten op het beste tennis ter wereld!

De ATP-finals

Elk jaar aan het einde van het reguliere tennisseizoen staan in de ATP-finals de 8 best gerangschikte spelers in het enkelspel bij de mannen tegenover elkaar. Twee spelers, Andrey Rublev en Diego Schwartzman, nemen voor het eerst deel aan dit toernooi.

Een van de grote drie van het moderne tennis ontbreekt op het toernooi: Roger Federer is er niet bij door een knieblessure. Novak Djokovic is een van de grootste kanshebbers, maar alle ogen hier zijn gericht op Rafael Nadal. Hij is nog maar de tweede speler ooit die een Career Super Slam heeft bereikt.

Op het moment van publicatie van dit artikel zijn er nog maar vier spelers over: Daniil Medvedev, Rafael Nadal, Dominic Thiem en Novak Djokovic. De inzet is hoog, dus zijn er heel wat boeiende weddenschapsopties! Kun jij voorspellen wie er dit jaar de ATP-finals wint?

Zet in op jouw favorieten

Wie is jouw favoriete speler? Supporter je voor de underdog of stel je al je vertrouwen in het tijdloze talent van de grote drie? Op goldenpalace.be ben jij het die beslist. Ontdek onze noteringen op de ATP-finals 2020 en bewijs jouw kennis van het tennis met een winnende weddenschap. Ga ervoor!


Archieven en ander nieuws