Australian Open, tot €10 meer per dag

15 januari 2023

Tennis-promotie Australian Open | Promotie tennis | Wedden op sport | Golden Palace | Goldenpalace.be

De Australian Open, een van de vier Grand Slam-toernooien, begint op 16 januari. Wie gaat het toernooi winnen? Wint Nadal net als in 2022 de mannenfinale, die dit jaar op 29 januari plaatsvindt? En wat met de vrouwenfinale, op 28 januari? Barty, winnaar van vorig jaar, zei haar tenniscarrière vaarwel op haar hoogtepunt. Welke speelster kan het overnemen? Er circuleren twee namen: Sakkari en Kasatkina.

Australian Open, tot €10 meer per dag

Wat denk jij? Elke dag van het Australian Open bieden we jou de mogelijkheid om 50% meer te winnen op jouw winst. Makkelijk: zet gewoon minimaal €10 in op elke wedstrijd. Elke eerste livebet per dag betekent een kans. Wij bieden je tot €10 meer!

 

IK ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de promotie op de Australian Open tennis moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licensie bezitten.

2. Deze actie is alleen geldig voor de wedstrijden van de Australian Open die plaatsvinden van 16 tot 29 januari 2023. De promotie loopt elke dag van het toernooi. Klanten hebben dus de mogelijkheid om elke dag tot €10 extra te winnen.

3. De minimale basisinzet is €10 per dag.

4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat in live wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Prelive weddenschappen en cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie. v

5 Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen 50% extra winst tot €10 als het eerste gespeelde ticket winnend is.

Voorbeeld: De klant plaatst een live weddenschap van €15 aan een notering van 2.00. De klant ontvangt €7,50 (50% van €15 winst) als dit eerste ticket winnend is. Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket in live komt in aanmerking.

7. De maximale extra winst is €10 per dag.

8. Alleen enkelvoudige weddenschappen in "Live" komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen.

9. Als de wedstrijd van het eerste live ticket om wat voor reden dan ook wordt afgelast, wordt er naar het eventuele tweede live ticket van die dag gekeken. Indien er geen tweede live ticket gespeeld werd, wordt de promotie als nietig beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om delen van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.

13. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

14. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

15. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

16. In geval van een juridisch geschil met goldenpalace.be over deze actie, ongeacht of dit conflict door goldenpalace.be werd ingeleid of niet, kan over dit geschil alleen worden beslist door Franstalige rechtbanken van Brussel.

17. goldenpalace.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx