Behaal Golden December-punten met skill games in ons vrijdagtoernooi

10.12.2020

Golden December is vandaag verhuisd naar de skillgames. Als je nog niet aan dit spannende game-format bent toegekomen, dan is dit het moment! Kom en ontdek nu ons aanbod aan skill games en win tegelijk veel punten. Beschik jij over de juiste skills?

Morgen vind je onze Golden December-wedstrijd in onze slotgametoernooien. Daar kun je punten verdienen door de game van de dag te spelen, Micro Knights. Daag jezelf en anderen uit voor een topplaats en behaal het hoogste aantal punten!

Skillgames (donderdag 10 december)

Er is meer dan geluk alleen om te winnen bij Goldenpalace.be. Ons aanbod aan skill games biedt je een hele nieuwe dimensie van online casinogames! In onze skillgames kun je je eigen vaardigheden en strategieën ontwikkelen en zo je winsten verhogen. Dankzij de opname van skillgames in onze Golden December-actie kun je nu genieten van 28 titels uit dit spelgenre en punten verdienen, gewoon al door te spelen. Elke €5 die je inzet in 1 game uit de selectie levert 10 punten op. Stop niet voordat je de maximale 150 punten hebt behaald!

Toernooien (vrijdag 11 december)

Begin 2020 introduceerden we onze Golden Palace-slotgametoernooien. Ze bleken meteen een schot in de roos! Onze zeer competitieve slotgametoernooien voegen een heel nieuwe dimensie van entertainment toe aan de slotgames van ELK Studios. We hebben ons vrijdagtoernooi met Micro Knight gekoppeld aan Golden December, zodat je nu 3 keer kunt winst kunt maken: de gewone winsten die je behaalt met spins, een van de dagelijkse toernooiprijzen en tot 200 punten als je de hoogste score behaalt. De 20 beste resultaten krijgen punten, dus ga ervoor!

Verdien nu je Golden December-punten!

Onze Golden December heeft nog heel wat in petto voor jou. Neem deel aan onze dagelijkse uitdagingen, behaal de doelen zoals beschreven in de voorwaarden en probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen. Wie eind december de meeste Golden December-punten heeft behaald, wint de hoofdprijs uit onze prijzenpot van €25.000, namelijk een 8K-televisietoestel. Je ontdekt alle geweldige prijzen op onze Golden December-pagina. Schrijf je in als je dat nog niet hebt gedaan en doe snel je eerste storting: de jacht op punten is begonnen!


Archieven en ander nieuws