Bekerfinales in Italië en Frankrijk

17.05.2021

Na de spannende ontknoping in de Duitse en Engelse bekercompetities vorige week, staan er opnieuw enkele bekerfinales op het programma! In Italië spelen Atalanta en Juventus voor de Coppa Italia. En ook Frankrijk maakt zich woensdagavond op voor een ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en AS Monaco.

Voor alle betrokken teams is bekerwinst de gemakkelijkste weg naar een prijs dit seizoen. Spektakel is dus gegarandeerd, zoals dat in een bekerfinale hoort te zijn! Heb jij al een winnaar op het oog? Weet je wie er zal scoren? Maak gebruik van je voetbalkennis, bekijk onze noteringen, zet in en win groots!

Coppa Italia: Atalanta - Juventus (woensdag 19 mei)

Atalanta is een ernstige kandidaat voor de Coppa geworden: het is al de derde keer in vijf jaar dat de ploeg uit Bergamo de finale van de Italiaanse beker haalt. De laatste keer dat het die ook effectief wist te winnen, ligt echter al ver achter ons, in 1963. Dit jaar winnen zou een bekroning zijn voor de opmars van Atalanta de afgelopen jaren.

Laatste hinderpaal op de weg naar glorie voor Atalanta is Juventus, ongetwijfeld de grootste ploeg van Italië. Omdat het dit jaar naast de kampioenstitel in de Scudetto greep, zal Juventus vastbesloten zijn de Coppa te winnen. Beide teams slaagden erin grote tegenstanders uit de Serie A uit te schakelen op hun weg naar de Coppa Italia. Er rest hen nog één uitdaging...

Komen er verlengingen? Een gelijkspel na reguliere speeltijd biedt @3.45!

Zet nu in op de Coppa Italia!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Coupe de France: Paris Saint-Germain - AS Monaco (woensdag 19 mei)

In Frankrijk staan met Paris Saint-Germain en AS Monaco twee rivalen uit de Ligue 1 tegenover elkaar in de bekerfinale. Paris Saint-Germain miste wederom een kans om geschiedenis te schrijven in de Champions League. Bovendien staat het in de competitie achter Lille OSC. Wordt dit de enige kans voor PSG om dit seizoen alsnog een prijs te pakken?

Tegenstander is AS Monaco. De ploeg uit Zuid Frankrijk lijkt na een kleine dip opnieuw in vorm. Momenteel heeft het met een derde plaats in de competitie uitzicht op kwalificatie voor de Champions League. Ook de beker geeft garantie op Europees voetbal. Wie wint dit jaar de Coupe de France?

PSG wint met 2-1 na de reguliere speeltijd is @7.80 waard!

Zet nu in op de Coupe de France!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws