Belgian Darts Open-wedtoernooi

23 september 2022

De Belgian Darts Open vindt plaats in Wieze (Oost-Vlaanderen) van 23 tot en met 25 september. De beste dartspelers zullen er zijn, waaronder onze 5 Belgische kampioenen! Zet nu in om geld en unieke prijzen te winnen!

Belgian Darts Open (23 - 25 september)

België is een van de 8 landen waar de PDC (Professional Darts Corporation) European Tour wordt gehouden. De laatste keer dat hier een toernooi werd gehouden, won de Welshe nummer 1 van de wereld, Gerwyn Price. Aan Belgische zijde zal Dimitri Van den Bergh, de beste Belgische speler, de komende 3 dagen zijn geluk beproeven voor 3.000 mensen in de Oktoberhallen in Wieze. De meest geduchte tegenstanders blijven wereldkampioen Gerwyn Price en 8-voudig PDC-winnaar Michael Smith. We kunnen elke dag adembenemende worpen verwachten in de middag- en avondsessie. Op wie wil je wedden? Er zijn verschillende inzetmogelijkheden beschikbaar op onze site. Plaats je weddenschappen nu meteen hier!

Toernooi: kampioenendarts te winnen

Waarom het bezoek van de European Tour aan ons land geen eer aandoen? Ter gelegenheid organiseert Golden Palace een toernooi. We zijn op zoek naar de grootste multipliers tijdens het driedaagse Belgian Darts Open-toernooi. De eerste drie winnaars ontvangen een set darts van onze Belgische topdarter. De voorwaarden voor deelname aan dit toernooi worden uitgelegd op onze speciale pagina. Volg de prestaties van de beste internationale en Belgische dartspelers en plaats jouw bets. Ga naar onze toernooipagina en zorg dat je goed mikt!

Ik NEEM DEEL ➤


cookies
adx