België en Kroatië bereiden zich voor op het Europees kampioenschap!

04.06.2021

Over  dan een week begint het Europees Kampioenschap voetbal. Dat betekent 7 dagen voor de deelnemende teams om zich klaar te stomen voor hun strijd om de eer van de natie. Volgende zondag ontmoeten België en Kroatië elkaar in hun laatste oefenwedstrijd voor de start van het toernooi.

Deze wedstrijd wordt de grootste test voor beide landen. Spektakel gegarandeerd als beide potentiële Euro-tegenstanders elkaar proberen te doorgronden in hun laatste kans om na te gaan wat werkt en wat niet werkt. Kan jij de uitslag voorspellen? Laten we inzoomen op deze wedstrijd en kijken hoe je groots kan winnen!

België - Kroatië (vriendschappelijke oefenwedstrijd, 20.45 uur)

Herinner je je het Wereldkampioenschap van 3 jaar geleden nog? Als Frankrijk de plannen van België toen niet had gedwarsboomd, zou dit de finale zijn geweest! Het is een wedstrijd die veel voetbalfans toen graag hadden willen gezien en deze boeiende ontmoeting heeft sindsdien nog niets van zijn aantrekkingskracht verloren.

Fans kunnen uitkijken naar een wedstrijd die alles in zich draagt: mooi voetbal, doelpunten aan beide kanten en veel wendingen. Omdat het om een vriendschappelijke wedstrijd gaat, zullen beide partijen proberen hun team op punt te stellen voor het grote toernooi dat volgende vrijdag begint. Dat zou moeten leiden tot een heel open wedstrijd.

Historisch gezien hebben België en Kroatië de overwinningen, gelijke spelen en verlieswedstrijden altijd mooi verdeeld. In 3 ontmoetingen won elke ploeg eenmaal, met daarnaast één gelijkspel. Voor de laatste ontmoeting tussen beide landen moeten we terug naar 2013, toen Romelu Lukaku tweemaal scoorde in een 1-2 overwinning voor België.

Welke statistiek zal standhouden? België is nog altijd de nummer één in de wereld. Al eeuwen, zo lijkt het wel. Kroatië is de bescheiden underdog die zich wil bewijzen - een positie waarvan de Belgen ook ooit van konden profiteren, vóór hun bliksemsnelle opkomst. Kunnen de Belgen met een solide prestatie het Eurotoernooi in gaan?

Pronostiek van de prof: België wint @1,84 zegt alles - beter nog, ga voor 'Correcte score: 2-1' @7,40!

Zet nu in op België - Kroatië

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Klaar voor het Europees kampioenschap?

We supporteren allemaal voor Belgische winst, zodat onze ploeg met vertrouwen het grootste Europese voetbalpodium kan betreden. Het spannendste voetbalevenement van de zomer is nu minder dan een week verwijderd! Heb je al meegedaan aan onze GoldenMillions-wedstrijd? Ga er nu voor en win honderdduizenden!

Speel nu GoldenMillions!


Archieven en ander nieuws