België in actie voor kwalificatie EURO 2020!

09.10.2019

Op donderdag om 20.45 uur ontvangt België moedige voetbaldwerg San Marino in het Koning Boudewijnstadion. Vervolgens reist onze nationale ploeg af naar Nur-Sultan waar het om zondag 15.00 uur Kazachstan treft. België, op dit moment de nummer één in wereld, moet beide wedstrijden normaal met ruime cijfers kunnen winnen. Omdat een gewone weddenschap nauwelijks iets opbrengt, is dit het ideale moment om een kijkje te nemen naar interessantere voorspellingsopties!

België - San Marino

Zoals verwacht won België de heenwedstrijd in San Marino, maar de vrij flauwe 0-4 was een ontnuchterend resultaat voor 's werelds beste ploeg tegen 's werelds laatste ploeg. Niemand was onder de indruk van de matte prestatie van de Belgen hier, dus om de harten van het land opnieuw te veroveren, moet de ploeg een statement maken voor het thuispubliek. De vorige keer werd de klasse van Eden Hazard erg gemist, dus we verwachten hem aan de aftrap en hopen op verbluffende acties en misschien zelfs een paar doelpunten.

Doelpuntenfestijn op Koning Boudewijn? Win!

Er is niets spannends aan een gewone inzet van @1.00 op winst voor België, @28.00 op een gelijkspel en @70.00 op winst voor San Marino. Bekijk in de plaats daarvan naar weddenschappen met een handicap of naar het totaal aantal doelpunten om het interessant te maken. Bij weddenschappen met een handicap krijgt een van de teams een voordeel (de handicap). Ook inzetten op het totale aantal doelpunten is ideaal voor deze wedstrijden waar we ons aan een doelpuntenfestival mogen verwachten. 'Totaal Aantal Doelpunten: Onder 7.5' voor een gewoonweg bescheiden prestatie geeft mooie odds @1.96.

Wed nu op België - San Marino!

Kazachstan - België

Op 9 juni versloeg België Kazachstan gemakkelijk met 3-0 zonder al te veel energie te verspillen. Doelpunten van Dries Mertens en Timothy Castagne aan het begin van de eerste helft en een doelpunt van de onvermijdelijke Romelu Lukaku in het begin van de tweede helft volstonden tegen een Kazachstan dat nooit in de wedstrijd kwam. Van het Kazachse team is zeker meer te verwachten als het voor de eigen fans speelt, maar door het pure klasseverschil wint België normaal opnieuw...

Win €18,50 met een inzet van €10 als Kazachstan een gelijkspel uit de brand kan slepen!

De voor de hand liggende odds voorspellen eenrichtingsvoetbal: @18.00 bij winst voor Kazachstan, @7.80 bij een gelijkspel en @1.16 bij winst voor België. Je kan deze noteringen misschien het best laten voor wat ze zijn en wat dieper graven naar interessantere opties. Misschien is dit een goed moment om iets nieuws te proberen? Kies eens voor de handicap of het totaal aantal doelpunten zoals hierboven voorgesteld, of voorspel de juiste score, wie scoort, of het aantal hoekschoppen of kaarten. Hier bij goldenpalace.be vind je het allemaal!

Wed nu op Kazachstan - België!


Archieven en ander nieuws