België in actie voor kwalificatie voor Euro 2020: speeldagen 9 en 10

15.11.2019

Tot dusver heeft het Belgische nationale voetbalelftal zijn kwalificatiewedstrijden op bijna nonchalante en foutloze wijze afgehandeld. De Belgen kwalificeerden zich voor deelname aan Euro 2020 door San Marino te verslaan met 9-0. Ze waren daarmee het eerste land dat een ticket bemachtigde voor het grote toernooi. Bovendien moest de ploeg nog maar één enkel tegendoelpunt slikken. Dat betekent natuurlijk niet dat de komende wedstrijden in en tegen Rusland en thuis tegen Cyprus niet van belang zijn: de groepsoverwinning staat immers op het spel. Dit kan voor jou erg interessant - en lucratief zijn!

Rusland - België (16 november, 18.00 uur)

Eerst staat België zaterdag om 18.00 uur in Sint-Petersburg voor zijn moeilijkste opdracht tot dusver in Groep I. Daar speelt het tegen Rusland, het team dat zich naar alle waarschijnlijkheid ook zal kwalificeren. Het lijkt er misschien op dat momenteel geen enkel land is opgewassen tegen België, de nummer één op de wereldranglijst, maar Rusland blijft toch altijd een moeilijke tegenstander. Dit wordt een interessante wedstrijd om te volgen, ook al omdat Rusland de enige ploeg is die erin slaagde te scoren tegen de Belgen…

Win €68 met een inzet van €10 op België dat na de openingsgoal van Rusland terugvecht en uiteindelijk wint met 'Correcte score: 1-2'!

Beide teams steken boven hun Groep I-tegenstanders uit, maar alleen België heeft tot nu toe nog niet gelijkgespeeld of verloren. In zijn 8 wedstrijden won Rusland 7 keer en speelde het een keer gelijk. Beide teams verloren geen enkele van hun laatste 5 wedstrijden, maar de tegenstand was tot nu toe niet zo indrukwekkend. In de 6 meest recente onderlinge wedstrijden behaalde Rusland zijn beste prestatie met 2 gelijke spelen, terwijl België met 12 doelpunten in 4 overwinningen duidelijk betere cijfers kan voorleggen. Gezien de vorm van enkele Belgische sterspelers kan het voor Rusland wel eens een lange avond worden...

Romelu Lukaku is de meest voor de hand liggende speler om zijn indrukwekkende aantal doelpunten voor België op te trekken @4.90!

België - Cyprus (19 november, 20.45 uur)

Samen met Schotland kan Cyprus beschouwd worden als een buitenstaander voor kwalificatie in Groep I, die eindigde met de veelzeggende dominantie van België en Rusland. De vorige onderlinge wedstrijd, in het Cypriotische Nicosia op 24 maart, werd gewonnen door België met 0-2. Voor het thuispubliek zal België de fans willen geven waarvoor ze komen: een grote overwinning zonder tegendoelpunt. Een Cypriotisch doelpunt is onwaarschijnlijk, aangezien de eilandnatie in zijn laatste 6 wedstrijden geen enkele keer wist te scoren.

Probeer 'Totaal Over 5,5' en win €52 op een inzet van €10!

België zal zijn potentiële tegenstanders op Euro 2020 willen laten zien dat het de te kloppen ploeg is. Ondanks de soms wat mindere prestaties tijdens deze kwalificatiewedstrijden voor het toernooi van volgende zomer, kunnen de Belgen goede cijfers tegen Cyprus voorleggen: 28 doelpunten en 11 overwinningen in 12 wedstrijden. Cyprus scoorde slechts 3 keer tegen België in al die wedstrijden. Elk scenario met een bescheiden overwinning voor België lijkt een goed plan om je weddenschap af te sluiten.

Een bescheiden België zal misschien spelen met de rem op: wat denk je van 'Correcte score: 4-0' @4.20?!


Archieven en ander nieuws