België - Italië: zet in op het EK!

28.06.2021

Het heeft bloed, zweet en tranen gekoste, maar België is erin geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde door regerend Europees kampioen Portugal met het kleinste verschil te verslaan: 1-0. Dat is nog maar één stap, er zijn er nog 3 te gaan. De volgende stap is Italië, een ernstige kandidaat voor de titel, misschien nog meer dan de Belgen. Was Portugal al moeilijk te verslaan, dan zal Italië nog een taaiere klant blijken... Laten we hopen op een Belgische zege!

Wil je meer te weten komen over de andere wedstrijden? Bezoek dan snel onze EK-pagina!

België - Italië (vrijdag 2 juli, 21.00 uur)

Zo gemakkelijk als België door de groepsfase raasde, zo moeizaam verliep de wedstrijd tegen Portugal. De Portugezen waren zichtbaar gefrustreerd na het enige doelpunt van de wedstrijd, gescoord door Thorgan Hazard. Ze schuwden het vuile spel niet en maaiden Kevin De Bruyne en Eden Hazard neer, uiteindelijk tevergeefs.

Als gevolg van het fysieke voetbal van de Portugezen moet België de kwartfinales ingaan met vraagtekens rond De Bruyne en Hazard. De laatste berichten wijzen gelukkig niet op blijvende schade. Kunnen de Belgische spelmakers op tijd herstellen om mee te doen aan de strijd tegen Italië?

De Italiaanse machine vertoonde na 3 degelijke wedstrijden lichte tekenen van stagnatie. De Azzurri beëindigden hun 1/8e finale tegen Oostenrijk met 0-0 in de reglementaire tijd. Alle doelpunten vielen in de verlengingen, waarin de Italiaanse invallers Federico Chiesa en Matteo Pessina eindelijk doorheen de verdediging konden breken om de einduitslag van 2-1 vast te leggen.

Pronostiek van de prof: België wint @3.25 en 'Correcte score: 1-0' @7.80

Zet nu in op België - Italië!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Snelle blik op de cijfers

Vorm:

België: winst-winst-winst-winst-winst

Italië: winst-winst-winst-winst-winst

Onderling:

België: 4 overwinningen, 4 gelijke spelen, 24 doelpunten

Italië: 14 overwinningen, 4 gelijke spelen, 43 doelpunten

GoldenOdds

Nu begint het er echt om te gaan! Kan jij de druk nog een keer aan? Als je voldoende vertrouwen hebt, kan je meer uit de wedstrijd halen - meer winst in dit geval! - dankzij onze verhoogde noteringen GoldenOdds. Ga nu naar de GoldenOdds-pagina en steun België met een succesvolle weddenschap!

Bekijk hier de boosted odds voor alle wedstrijden!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws