België op de Olympische Spelen

28.07.2021

Het was geweldig om onze Belgische atleten te zien strijden om de prijzen tijdens de Olympische Spelen van 2021, en sommige van onze beste kansen moeten nog komen! Eleven wedstrijd voor de Olympische Spelen richt zich op alle weddenschappen, alle sporten en alle evenementen, maar er is meer te winnen als je België kiest. Laten we eens kijken wie er gewonnen heeft en wie er nog steeds op schema ligt!

Belgische resultaten tot nu toe

België heeft momenteel 2 medals in handen. Wout van Aert pakte het zilver bij het wielrennen op de weg, terwijl Matthias Casse een bronzen medal mee naar huis neemt voor zijn inspanningen bij het judo. Maar dat is nog lang niet alles. Heel wat Belgische atleten behaalden hun eigen overwinningen tijdens hun toernooien.

Denk maar aan hoe onze jonge gymnasten voor de eerste keer de finale van de Olympische Spelen haalden, of hoe Alison Van Uytvanck tennisster Petra Kvitová versloeg. Denk eraan: elke weddenschap die je plaatst op een Belg op de Olympische Spelen die uiteindelijk wint, is twee keer je punten waard in onze wedstrijd voor de Olympische Spelen!

Nog te komen

Enkele van onze grootste kansen op een Olympische medaille moeten nog komen. De Red Lions, onze nationale hockeyploeg, is nog onderweg naar de finale. Donderdagmiddag onze tijd maakt Nina Derwael een goede kans om België nog een medaille te bezorgen bij het turnen. Volgende week heeft Nafi Thiam misschien wel onze beste hoop op een gouden medaille.

Zoals je kunt zien, zijn er nog genoeg kansen voor jou om meer punten te verdienen in ons klassement voor de Olympische Spelen! Bekijk alle weddenschappen, zoek de Belgen die spelen, wed op hun overwinning, in als I weddenschap wint, krijg I dubbele punten. Het is jouw eigen snelste weg naar goud, hier bij goldenpalace.be!

Ontdek nu eleven promotie voor de Olympische Spelen!

Zet nu in op de Belgen!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws