België - Portugal: zet in op het EK!

26.06.2021

België heeft zich in stijl geplaatst voor de achtste finales: 3 overwinningen, 7 doelpunten en slechts 1 doelpunt tegen. De Belgische prestatie heeft het land hoop gegeven, maar tegenstander in de eerste wedstrijd die er echt toe doet, is Portugal - de regerend Europees kampioen. Portugal wist zich maar nipt voor de knock-outfase te plaatsen, maar nu is de tijd voor kleine misstappen voorbij. Vanaf nu telt elke wedstrijd. Kom op, België!

Wil je meer te weten komen over de andere wedstrijden? Bezoek dan snel onze EK-pagina!

België - Portugal (zondag 27 juni, 21.00 uur)

België ging vlot voorbij Rusland, had wat moeite met Denemarken en ontdeed zich klinisch van Finland. Zo is het een van de weinige landen met alleen maar overwinningen. De prestatie van het Belgische team zal het vertrouwen van de spelers voor de komende knock-outronde een flinke boost hebben gegeven. Eerstvolgende tegenstander: Portugal, de titelhouder...

Niemand twijfelt eraan dat dit voor de Belgen de grootste test van het toernooi is, ook al eindigde Portugal pas als 3e in zijn groep. De Portugezen waren een van de vier "lucky losers", die zich kwalificeerden ondanks dat ze slechts 3e eindigden in hun groep. Natuurlijk heeft Portugal voldoende sterren in huis om de Belgen een moeilijke avond te bezorgen!

Uit de statistieken blijkt dat de vorige ontmoetingen evenwaardig verliepen. 18 wedstrijden worden bijna gelijkmatig verdeeld over overwinningen, gelijke spelen en verliezen. Wat doelpunten betreft, doet België één goal beter dan Portugal. Romelu Lukaku heeft zijn zinnen gezet op de titel van topscoorder op het EK, maar dan moet hij wel voorbij een zekere Cristiano Ronaldo raken...

Pronostiek van de prof: België wint @2.48 en Lukaku scoort @2.55

Zet nu in op België - Portugal!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Snelle blik op de cijfers

Vorm:

België: gelijkspel-winst-winst-winst-winst

Portugal: gelijkspel-winst-winst-verlies-gelijkspel

Onderling:

België: 5 overwinningen, 7 gelijke spelen, 22 doelpunten

Portugal: 6 overwinningen, 7 gelijke spelen, 21 doelpunten

GoldenOdds

Nu het om de knikkers gaat, is spektakel gegarandeerd! Dankzij onze GoldenOdds kun je het spektakel zelfs nog wat opkrikken, terwijl je risico minimaal blijft. Onze verhoogde noteringen wijzen je de weg! Ontdek ze nu op alle wedstrijden van het EK en win meer dan ooit tevoren op goldenpalace.be!

Bekijk hier de boosted odds voor alle wedstrijden!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws