België - Rusland: zet in op het EK!

10.06.2021

België trapt zijn EK-campagne af met een wedstrijd tegen een gekende vijand: Rusland. Heel België zal onze nationale ploeg naar de overwinning juichen. Waarom de sensatie van het supporteren niet versterken met een succesvolle weddenschap? We hebben de grootste odds voor jou voorbehouden: ontdek nu onze boosted odds GoldenOdds!

Wil je meer te weten komen over de andere wedstrijden? Bezoek dan snel onze EK-pagina!

België - Rusland (zaterdag 12 juni, 21.00 uur)

Heel België heeft reikhalzend uitgekeken naar het EK. Het is tijd voor onze Gouden Generatie om de collectieve droom van heel het land uit te laten komen! Als eerste tegenstander in de groepsfase ontmoet België een oude vijand: Rusland. België ontmoette de Russen al tweemaal in de kwalificaties. Beide wedstrijden werden met duidelijke cijfers gewonnen door België, 3-1 en 1-4.

Het podium staat klaar, maar enkele belangrijke spelers van Belgische kant zullen deze eerste wedstrijd moeten missen. Kevin De Bruyne herstelt nog van de hoofdblessure die hij opliep in de Champions League-finale, terwijl zowel Eden Hazard als Axel Witsel nog niet op volle sterkte zijn. Toch zit er nog voldoende talent in de Belgische ploeg.

Niet dat de Russen onderschat mogen worden. Het stevige Russische elftal is ongetwijfeld een waardige tegenstander! De kansen zijn echter in het voordeel van België, want het verloor in 7 wedstrijden nog niet van Rusland (5 overwinningen en 2 gelijke spelen). Dit is het moment van de waarheid voor België: alleen winst volstaat om onze ambities te onderstrepen!

Pronostiek van de prof: winst voor België @1,74 en 'Totaal: meer dan 2,5' @2,05'

Zet nu in op België - Rusland!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Snelle blik op de cijfers

Vorm:

België: winst-gelijkspel-winst-verlies-winst

Rusland: winst-gelijk-verlies-winst-winst

Onderling:

België: 2 overwinningen, 7 doelpunten

Rusland: 2 nederlagen, 2 doelpunten

Boosted odds: GoldenOdds

Op elke dag van het EK dat er een wedstrijd wordt gespeeld, bieden we boosted odds. Met deze GoldenOdds kun je meer winst maken, want de beloning neemt toe terwijl het risico niet afneemt! Voor de wedstrijd België - Rusland kun je genieten van de volgende GoldenOdds (maximum €100 inzet):

Golden Odds België - Rusland: Romelu Lukaku maakt het eerste doelpunt in de wedstrijd @5.50

Bekijk hier de boosted odds voor de openingswedstrijd van vandaag tussen Turkije en Italië!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws