Belgisch Kampioenschap Wielrennen: we verdubbelen jouw winst!

23 juni 2022

Het Belgisch Kampioenschap Wielrennen vindt plaats op zondag 26 juni, met alle toppers klaar om te strijden voor de driekleurige trui. De race zal al spannend genoeg zijn, maar wij verdubbelen letterlijk de pret voor jou. Elke inzet op de outright win markt zal worden verdubbeld bij winst! Ontdek deze uitzonderlijke promotie nu en bewijs jouw kennis van het Belgische wielrennen!

Verdubbel jouw winst in onze promotie!

Dit jaar zal het Belgisch Kampioenschap Wielrennen spannender zijn dan ooit tevoren, dankzij onze gulle promotie! Als je al een winnaar denkt te weten, is het tijd om jouw bets te plaatsen, want wij verdubbelen het bedrag dat je kan winnen als je een juiste voorspelling maakt. Er is geen minimum inzet, en we geven alle wedders met een juiste voorspelling het bedrag dat ze gewonnen hebben bovenop hun eigenlijke winst. Dat is dus dubbele winst voor jouw scherp inzicht in het Belgische wielrennen! Deze promotie zal alleen pre-live single bets op de markt van outright-winnaars in het Belgisch Kampioenschap Wielrennen in overweging nemen. Mis de kans niet om meer te verdienen, alleen bij goldenpalace.be!

IK NEEM DEEL ➤

Belgisch Kampioenschap Wielrennen

Als wielerfanaat heb je waarschijnlijk al een favoriet in gedachten voor het Belgisch Kampioenschap Wielrennen van 2022. Het evenement zelf is vaak een zeer onvoorspelbare aangelegenheid, waarbij de uitslag afhangt van de locatie (de kustplaats Middelkerke, in dit geval), weersomstandigheden, ploegaffiliaties... Maar we kunnen gerust stellen dat in de afwezigheid van de geblesseerde Wout van Aert Jasper Philipsen alles zal geven om de driekleurige trui te winnen. Onze expert tipt ook de jonge sprintrevelatie Arnaud De Lie voor een zege. Als de omstandigheden goed zijn, heeft Tim Merlier, de winnaar van 2019, eveneens een goede kans op een tweede titel. Natuurlijk, als je anders geneigd bent, kan je nog steeds veel geld verdienen: bekijk nu ons aanbod!

IK ZET NU IN ➤


cookies
adx