Belgische ploegen in de Conference League

11 augustus 2022

Antwerp won uit tegen Lillestrøm, en Anderlecht deed hetzelfde tegen Paide Linnameeskond. Nu is de tijd gekomen om deze voorsprong vast te houden. Terugwedstrijden kunnen erg verraderlijk zijn: vraag maar aan Union Saint-Gilloise, dat dinsdagavond een 2-0-voorsprong weggaf... Kunnen Antwerp en Anderlecht door naar de volgende ronde van de Conference League? Plaats nu jouw bets!

Antwerp – Lillestrøm (donderdag 11 augustus, 19.30 uur)

In de heenwedstrijd van deze Conference League ontmoeting wist Antwerp met een 1-3 resultaat Noorwegen te verlaten. Dat zou genoeg mogelijkheden moeten bieden om door te gaan naar de volgende ronde. Radja Nainggolan was de held voor Antwerp, met 2 doelpunten. In het eigen Bosuilstadion zouden de Reds niet al te veel moeite mogen hebben met de bescheiden Noorse club, maar een off-day zou een voortijdig einde kunnen maken aan de Antwerpse ambities...

Anderlecht – Paide Linnameeskond (donderdag 11 augustus, 20.00 uur)

Net als de JPL-rivaal Antwerp heeft ook Anderlecht gedaan wat het moest doen. De Mauves wonnen vorige week met 0-2 van de Estse club Paide Linnameeskond. Zo'n voorsprong tegen een bescheiden tegenstander met weinig traditie in Europa moet hoopgevend zijn. Ook voor Anderlecht is de komende wedstrijd thuis te spelen, dus een overwinning zit er dik in. Tenzij er hier iets vreselijk misgaat, natuurlijk!

GoldenOdds

Misschien ben je er al achter hoe je op deze wedstrijden kan wedden, misschien heb je dankzij onze voorbeschouwing het laatste stukje van de puzzel gevonden. Hoe dan ook, je bent op weg om je weddenschap te vinden! Bij goldenpalace.be kan je altijd meer verdienen dan elders. Wij bieden de beste odds op de favorieten, en hebben ook onze boosted GoldenOdds die simpelweg slimme bets belonen. Probeer het nu!


cookies
adx