Belgische ploegen in Europese bekercompetities

2 augustus 2022

Het EK 2022 voor vrouwen mag dan voorbij zijn, er blijft nog genoeg spannend voetbal over om op te wedden en veel te winnen! Deze midweek nemen enkele van je favoriete Belgische teams het op tegen felle tegenstanders in de Europese bekercompetities. Laten we eens kijken naar de wedstrijden voor Union, Anderlecht en Antwerp en zien of we iets kunnen leren voor een slimme, winnende bet!

Union Saint-Gilloise – Rangers (Champions League, dinsdag 2 augustus, 20.45 uur)

Het afgelopen seizoen zat de wind voor Union zo goed dat het de club voor het eerst in 58 jaar Europese voetbaldeelname heeft opgeleverd. Sterker nog: de blauw-gele Belgen bevinden zich in de derde voorronde van de Champions League, van waaruit ze goede hoop mogen koesteren later een van de echte reuzen te treffen. Ze zullen het wel match per match moeten spelen, te beginnen met Rangers. De pittige Schotten uit Glasgow zullen USG dwingen van meet af aan zijn beste spel te brengen!

Paide Linnameeskond – RSC Anderlecht (Conference League, donderdag 4 augustus, 18.45 uur)

Met RSC Anderlecht speelt dit seizoen een tweede Belgische ploeg uit de hoofdstad Europees voetbal. Anderlecht haalde de derde kwalificatieronde van de Conference League nadat het net op tijd op de juiste plaats in de JPL Playoffs was geëindigd. Als Europa's derde clubcompetitie staat de Conference League erom bekend enkele onbekende namen te introduceren, en de Estse ploeg Paide Linnameeskond is er daar één van. Hoe zullen de paars-witte mannen van Anderlecht het opnemen tegen een onbekende tegenstander?

Lillestrøm – Antwerp (Conference League, donderdag 4 augustus, 19.00 uur)

Antwerp versloeg de Kosovaarse ploeg Drita met 2-0 en gaat dus door naar de volgende kwalificatieronde van de Conference League. The Reds maakten echter niet echt indruk, met een 0-0-gelijkspel thuis en een 0-2-eindstand in de laatste fase van de terugwedstrijd. De volgende wedstrijd van de Great Old: een trip naar Noorwegen voor de ontmoeting met Lillestrøm, nog zo'n voetbalnaam die niet vaak ons sportnieuws haalt. Met Lillestrøm valt niet te spotten: het won 5 keer de Eliteserien in eigen land en is 6-voudig winnaar van de Noorse beker.

GoldenOdds

Zoals altijd het geval is bij grote sportcompetities, zullen wij jou voorzien van GoldenOdds voor de komende wedstrijden in de Europese bekercompetities. Van de Champions League tot de Conference League, het is er allemaal! Dankzij onze GoldenOdds, kan je meer geld verdienen op dezelfde bet met hetzelfde risico dan je elders zou kunnen. Dat komt omdat wij odds kansen verhogen, wat natuurlijk jouw winsten verhoogt als de bet uitkomt. GoldenOdds is jouw ticket naar grote winsten!


cookies
adx