Belgische Pro League cashback promo

25.07.2019

De Belgische Pro League maakt zich klaar om een nieuw seizoen aan te vatten! Om dit te vieren, biedt goldenpalace.be een promotie aan die de Belgische voetbalgokker zal doen watertanden!

Belgische Pro League cashback promo

De Belgische Pro League maakt zich op voor een nieuw seizoen. Voor de gelegenheid hebben we voor onze voetbalgokkers een promotie op touw gezet. Lees hier hoe je 15% cashback kunt krijgen op je verliezende Pro League-weddenschappen! Ben je klaar om een deel van je inzet terug te winnen, op welke manier dan ook?

De eerste speeldag van het seizoen 2019-2020 in de Belgische Pro League start op vrijdag 26 juli; dat weekend worden 8 wedstrijden gespeeld. Laten we de wedstrijden die in het verschiet liggen even bekijken:

Dit is wat wij aanbieden: plaats een willekeurige (enkele of meervoudige) inzet op een willekeurig aantal Pro League-wedstrijden. Als je wint, mag je je geld natuurlijk houden. Win je niet, dan betalen wij je 15% van je inzet terug. Zo kan je tot €50 recupereren. Elke weddenschap wordt aanvaard, zolang de minimale odd 1.70 of meer bedraagt. Je kunt zoveel inzetten doen als je wilt, maar alleen voor die met de hoogste totale notering krijg je een cashback bij verlies.

Klinkt dit aanlokkelijk? Dat dachten we al! Je vindt hier alle details in de algemene voorwaarden. Ben je nieuw in de wereld van weddenschappen en op zoek naar een helpende hand? Dankzij onze weddenschapsgids kom je alles te weten wat je moet weten en ben je klaar voor het hele seizoen. Je kunt zelfs gebruik maken van onze welkomstbonus van €5 of onze eerste stortingsbonus van maximaal €250 om te gebruiken in deze promotie. Start het Belgische voetbalseizoen met winst!Archieven en ander nieuws