Belgische Supercup: Club Brugge - KRC Genk

16.07.2021

Dit weekend staat er in België een strijd tussen twee Belgische topteams op het programma! De kampioen 2021, Club Brugge, neemt het in de Supercup op tegen de bekerwinnaar 2021, KRC Genk. Kan jij voorspellen wie de laatste prijs van het seizoen wint? Jouw voetbalkennis kan veel geld opleveren, want wij bieden de hoogste noteringen!

Club Brugge – KRC Genk

De Supercup is technisch gezien een competitie op zich en vindt sinds 1979 ieder jaar plaats aan het einde van het seizoen, net voor de competitie weer van start gaat. Door de pandemie was er vorig jaar geen Supercup, maar dit jaar staan Club Brugge en KRC Genk klaar om te strijden voor de laatste prijs van 2021.

Club Brugge verdiende zijn plaats in deze laatste clubwedstrijd van het Belgische voetbalseizoen 2021 na de Jupiler Pro League het hele seizoen te hebben gedomineerd. Brugge won dit seizoen tweemaal van KRC Genk: een 1-2-uitoverwinning in augustus gevolgd door een thuisoverwinning met 3-2 in januari.

KRC Genk ontdeed zich van heel wat grote Belgische ploegen op weg naar de bekerfinale. Het won met 1-2 bij Standard Luik. In de play-offs in mei versloeg Genk Brugge tweemaal: 3-0 thuis en 1-2 uit. Historisch gezien is Brugge dan weer de betere Supercupploeg, met 15 titels tegen 2 van Genk.

Kan jij voorspellen wie dit jaar de Supercup wint? Kan Club Brugge nog een trofee aan zijn palmares toevoegen of trekt KRC Genk aan het langste eind? Hoe zal deze wedstrijd de krachtsverhoudingen weergeven met de competitiestart voor de deur? Gebruik je voetbalkennis en onze GoldenOdds om groots te winnen op de Belgische Supercup 2021!

Pronostiek van de prof: Brugge wint @1.75 en beide ploegen scoren @1.64

Zet nu in op de Belgische Supercup!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws