Belgische teams in de Champions League en Europa League

23.09.2020

Het zijn spannende tijden voor KAA Gent, Charleroi en Standard Luik! De inspanningen van deze Belgische teams vorig seizoen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen, met deelname aan de Champions League en Europa League als resultaat. De tegenstanders zijn echter niet van de minste: KAA Gent neemt het vanavond op tegen Dynamo Kiev, terwijl Charleroi en Standard Luik respectievelijk Partizan Belgrado en Vojvodina ontvangen. Kun jij voorspellen welk team zal winnen?

KAA Gent - Dynamo Kiev

Het moet gezegd: het KAA Gent dat vriend en vijand verbaasde met frivool voetbal en terecht als titelkandidaat werd beschouwd, valt dit seizoen op de Belgische velden tot nu toe nergens te bekennen. De Buffalo's zullen een tandje hoger moeten schakelen als ze iets van hun seizoen willen maken. Gelukkig ligt er voor KAA Gent nog een andere weg naar glorie open: de Champions League. Een overwinning tegen het Oekraïense Dynamo Kiev is misschien de vonk die het seizoen 2020-2021 van KAA Gent kan doen ontvlammen. Als alles volgens planning verloopt, staat er misschien nog wat in de sterren geschreven voor de ploeg uit Gent. Kan ze het hier waarmaken?

Zet € 10 in op winst met 1 doelpunt verschil voor KAA Gent @4,10

Charleroi - Partizan Belgrado

In tegenstelling tot KAA Gent heeft Charleroi dit seizoen 2020-2021 alle reden om tevreden te zijn. Op dit moment staan de Carolos aan de top van het klassement met een maximum van 18 punten uit 6 wedstrijden. Met zo'n indrukwekkende reeks overwinningen lijkt het erg waarschijnlijk dat Charleroi, en niet KAA Gent, de grote titeluitdager in België wordt dit seizoen. Ook het Europese avontuur is voor Charleroi nog lang niet voorbij. In de volgende Europese wedstrijd krijgt het Partizan Belgrado op bezoek. De ploeg uit de Servische hoofdstad heeft als bijnaam ‘de stoomwals’ - Charleroi weet dus wat het woensdag te wachten staat!

Flink op dreef: Charleroi wint met 2 doelpunten verschil biedt een aantrekkelijke @5,20!

Standard Luik - Vojvodina

In de binnenlandse competitie houdt Standard momenteel titelverdediger Club Brugge af: met 13 punten, tegen 12 voor Club Brugge, staan de Rouches voorlopig verdiend op de tweede plaats. Maar voor de Belgische titel strijden is één zaak, meedoen aan de Europa League is nog iets heel anders. Toch is dit voor Standard relatief bekend terrein. In de kwalificatiewedstrijden van deze Europa League neemt Standard Luik het op tegen Vojvodina, een van de grote drie ploegen uit Servië (naast Partizan Belgrado en Rode Star Belgrado). Vojvodina is een taaie tegenstander, ongetwijfeld, maar ook Standard heeft een eigen reputatie!

Standard wint zonder tegendoelpunt lijkt een goede keuze @2,70!

Kom op, België: zet nu in op onze teams in de Champions League en Europa League!


Archieven en ander nieuws