Ben jij KV Mechelen's beste fan van het seizoen?

1 mei 2022

Als bevoorrechte sponsor van KV Mechelen hebben wij weer een mooie kans om jullie, de Malinwa-fans, te plezieren met alweer een topwedstrijd. Zijn jullie klaar om het tegen andere fans op te nemen in een strijd om de beste fan van het seizoen? Er zijn geweldige prijzen te winnen waar elke echte fan van KVM enthousiast van zal worden. Lees verder om te ontdekken hoe je kan meedoen om te winnen!

De wedstrijd en de prijzen

Hoe groot is jouw hart als Malinwa-fan? Dat gaan we in de loop van de komende weken ontdekken! Deze wedstrijd wordt in 2 stappen gehouden: een eerste algemene kwalificatiewedstrijd van 3 mei tot 9 mei 's middags, en een finalewedstrijd van 13 mei tot 20 mei 's middags. In de kwalificatiewedstrijd zijn we op zoek naar 11 finalisten. Zij die het zo ver schoppen maken kans op 1 van de 3 prijzen.

De eerste plaats krijgt natuurlijk de grootste beloning: een abonnement voor alle thuiswedstrijden van KVM in het seizoen 2022-2023, plus een gesigneerde voetbalkit! Wie op de tweede plaats eindigt, krijgt naast de gesigneerde voetbalkit ook een KV Mechelen-supporterssjaal. De derde plaats ontvangt alleen de gesigneerde voetbalkit. Ben je fan van KVM, dan doe je zeker mee om te winnen!

Hoe neem je deel?

Voor deze wedstrijd vragen we je om een foto van jezelf op te sturen waarop je je liefde voor KV Mechelen en Golden Palace laat zien. Haal je mooiste shirts, sjaals, schmink boven - wat je maar kan verzinnen om te bewijzen dat je de beste fan bent! De wedstrijd verloopt in twee fasen.

  • Een kwalificatieronde van 3 mei tot 9 mei 12.00 uur, waar iedereen aan mee kan doen en waaruit we 11 deelnemers voor de eindronde zullen selecteren
  • Een finaleronde van 13 mei tot 20 mei 12.00 uur, alleen voor de 11 gekwalificeerde deelnemers, waaruit we 3 winnaars zullen kiezen

Voor je deelname ga je gewoon naar onze social media-kanalen (Facebook/Instagram). Volg de link naar de wedstrijdpagina op de site van KV Mechelen en upload daar je foto. Een jury van Golden Palace en KV Mechelen zal de 11 finalisten selecteren, en die 11 kunnen 1 van 3 prijzen winnen.

  • Like onze Facebook- en Instagram-pagina
  • Like het bericht over deze wedstrijd op Facebook en Instagram
  • Upload je foto naar de wedstrijdsite van KV Mechelen via de link in het wedstrijdbericht

Zorg ervoor dat je je correcte persoonlijke gegevens achterlaat (in een veilige omgeving, natuurlijk), zodat we je kunnen contacteren als je een van de 11 finalisten bent. Klaar om ons je liefde te tonen? We wachten op jou!


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx