Beste bets: honderden euro's winst op sportweddenschappen!

07.08.2020

Eindelijk komen onze favoriete sportevenementen weer op volle gang. Dat betekent dus ook dat onze sportwedders weer met hun sportkennis kunnen uitpakken en er geld mee kunnen verdienen! De beste weddenschappen van onze slimste wedders zijn legendarisch te noemen. Dat is de enige term om de correcte voorspellingen te beschrijven die meer dan 100 keer de inzet hebben opgeleverd. Laten we eens kijken hoe onze spelers daarin geslaagd zijn en zien of er iets te leren valt, zodat we hun beste weddenschappen kunnen evenaren!

De meest opvallende voorspelling van de voorbije weken kwam van onze speler Alphagold. Deze speler gebruikte zijn degelijke kennis van het Noorse voetbal. Zijn triple bestond uit 3 gelijke spelen van respectievelijk @3.65, @3.60 en @3.75. Vermenigvuldig deze en tel er de extra's van ons accumulatiesysteem bij, en je begrijpt hoe onze speler zijn lage inzet van €1 in een winst van €50,75 wist om te zetten. Je ben een geweldig goede voorspeller, Alphagold!

'Rust/eindstand: KV Mechelen/KV Mechelen'
uit tegen Royal Excel Moeskroen
is een scherpe waarde @3.65!

Een andere opmerkelijke actie kwam van Naika111, die een 4-voudige inzet van €5 veranderde in €200,37 met slimme voorspellingen van wedstrijden in Esport-voetbalcompetities zoals Champions League en Retro International. De noteringen bedroegen gemiddeld ongeveer @2.40, maar na vermenigvuldiging stegen ze exponentieel tot bijna @40! Voeg daarbij de accumulator en Naika111 won meer dan €200. Zo moet je het doen!

'Totaal Boven 3.5' in KAA Gent - KV Kortrijk
geeft een mooie uitbetaling @2.29!

Tot slot vermelden we Toma42. Met een drievoudige inzet op de Engelse FA Cup final (2-1 winst voor Arsenal @3.65) en de Belgische bekerfinale (0-1 overwinning voor het door Golden Palace gesponsorde Antwerp @5.80) slaagde onze speler erin een inzet van €19,05 om te zetten in een uitbetaling van €602,31 - meer dan 30 keer de inzet. We zijn blij dat de mooie overwinning van Antwerp tegen Club Brugge een mooie winst heeft opgeleverd voor Toma42.

Come on you Reds:
boost je weekendbet
met winst voor RAFC @1.80!

Nu is het aan jou! De Champions League en Europa League gaan hervatten, de Belgische Pro League staat op het punt te beginnen en de grootste nationale competities ter wereld komen eraan. Daarnaast is er nog de spanning van de Formule 1, Esport en tennis. goldenpalace.be heeft altijd wel een optie voor jou. We weten dat je van spelen houdt, doe daarom nu mee en begin winst te maken!


Archieven en ander nieuws