BF Games promo: verdubbel je GPC!

11.10.2019

Deze week willen we onze fans van dicespellen nog eens trakteren op een verbluffende promotie! Deze keer bekijken we het dicespelaanbod van onze gewaardeerde spelprovider BF Games. Daar vind je enkele van de wildste dicespellen en dankzij onze promotie kan je je loyaliteitsbeloningen verdubbelen!

Bij BF Games kan je terecht voor enkele van de wildste dicespellen in onze online dicespelaanbod! Als je nog niet overtuigd bent, zal je dat zeker zijn na de promotie die wij deze week voor jou hebben voorbereid. Wij maken het voor jou meer dan de moeite waard om deze week het geweldige dicespelaanbod van BF Games te spelen; dat doen we door de GPC te verdubbelen die je met deze games verdient. Geef ze gewoon een spin en ontvang een dubbele loyaliteitsbonus!

Klik om deel te nemen. Gelieve eerst in te loggen.

Zoals je weet, kan je via ons loyaliteitssysteem een mooi bedrag aan echt geld verdienen. Telkens als je €33,33 inzet, geven wij je 1 GPP (Golden Palace Point). Afhankelijk van je loyaliteitsniveau kan je tot 35 GPC krijgen voor elk GPP dat je op deze manier verdient. Deze GPC kan je op hun beurt inwisselen voor echt geld in onze VIP-boutique. Je begrijpt dus dat er hier winst voor het grijpen ligt door nu gewoon deze BF Games te spelen!


Naar de spellen!

In deze promotie houden we automatisch rekening met al je sessies op alle 11 de dicespellen van BF Games in ons dobbelspelaanbod, en dat van vrijdag 11 oktober 00.01 uur tot vrijdag 18 oktober 23.59 uur. Na de promo geven we je tweemaal het aantal GPC dat je normaal gezien zou hebben verzameld, berekend op het loyaliteitsniveau waarmee je de promo beëindigt. Dit is wat we bij goldenpalace.be vrijgevigheid noemen!

Onze vrijgevigheid gaat natuurlijk verder dan deze promo. Als je nog niet eerder inschreef en dat nu doet, dan kom je in aanmerking voor een registratiebonus van €5! Ook onze eerste stortingsbonus, 100% bovenop je eerste storting dankzij de bonuscode GP250, zorgt ervoor dat je tijd bij goldenpalace.be goed besteed is. Vul deze code in voordat je een eerste storting doet voor een mogelijk bonusbedrag tot €250!


Archieven en ander nieuws