Biden of Trump: heb jij al ingezet?

03.11.2020

Vandaag stemmen de inwoners van de VS over wie de komende vier jaar hun president zal zijn. Politieke commentatoren noemen de strijd tussen Joe Biden en Donald Trump nu al de belangrijkste verkiezing van een generatie.

Voor jou is het vooral belangrijk te weten dat je rijk kan worden met een juiste voorspelling. Vandaag zoomen we in op ons aanbod aan weddenschappen op de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Biden/Harris vs. Trump/Pence

Het Amerikaanse verkiezingssysteem is zo opgezet dat de strijd in principe tussen de Democratische partij en de Republikeinse partij wordt beslecht. Maar dat betekent niet dat je daardoor een nogal saai 50/50-aanbod hoeft te verwachten! De noteringen voor de kandidaten worden dagelijks aangepast op basis van hoe ze het doen in de belangrijke peilingen. Dit jaar gaat het presidentschap waarschijnlijk naar een van de twee volgende teams: presidentskandidaat Joe Biden en vicepresidentskandidate Kamala Harris voor de Democraten enerzijds, ofwel het huidige team met president Donald Trump en vicepresident Mike Pence voor de Republikeinen anderzijds.

Wat maakt het dan zo interessant voor jou als wedder? Wel, omdat er 50 Amerikaanse staten zijn, kan je in elke staat stemmen op de winnaar ervan. Sommige gaan bijna zeker naar de Democraten of de Republikeinen, maar er zijn er ook andere, de zogenaamde "battle states". De strijd ligt daar helemaal open en de kansen kunnen daardoor naar beide kanten overhellen! Op dezelfde manier kan je inzetten op een partij die minder kans maakt om een bepaalde staat te winnen. Omdat de huidige verkiezingen zeer omstreden zullen zijn, kan je deze keer grote winst maken met je scherp politiek inzicht. Haast je nu en plaats je slimste weddenschappen!

Real Madrid - Inter Milan

Ben je echt geen liefhebber van politiek als kleinere, obscure wedmarkt? Maak je geen zorgen, er zijn voldoende andere opties, want we bieden duizenden selecties op elk evenement dat je je maar kan inbeelden! Neem bijvoorbeeld deze voetbalwedstrijd, die echt wel een must is: het Champions League-duel tussen Real Madrid en Inter Milan. Eden Hazard staat hier oog in oog met Romelo Lukaku, zijn makker bij de Belgische nationale ploeg! De kennis heb je; nu is het tijd om die te bewijzen met een slimme inzet! Schrijf je in als je dat nog niet eerder hebt gedaan en na je eerste storting kan je in een mum van tijd winst maken. Blader door onze uitgebreide bibliotheek aan weddenschappen. Op goldenpalace.be zit je goed voor al je weddenschappen!

Word nu lid


Archieven en ander nieuws